Veliki ljubavni horoskop za 2023. godinu: Rak sreće srodnu dušu, kod Vodolija turbulentno – Dva znaka staju na ludi kamen

|

Ovan

Ovo je godina sudbinskih dešavanja u ljubavi. Ukoliko ste sami, pojaviće se osoba koja će vam ulepšati život. Period do aprila može doneti stabilnost u emotivnim odnosima, posebno ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku. Sve veze i avanture koje su vam otežavale vam život sada mogu biti prekinute i tada će doći suđena osoba. Novembar donosi stabilnost. Neki Ovnovi mogu očekivati početak zajedničkog života ili planiranje potomstva. Zauzetima astrolozi savetuju oprez u julu, jer može doći do nesuglasica i zahlađenja odnosa.

Bik

Pred pripadnicima ovog znaka je godina promena kada je emotivni život u pitanju, sudbinski Južni čvor napušta vaše sedmo polje i donosi stabilizaciju i rešavanja. Otvaraju vam se novi pravci. Sve što je bilo loše prolazi. Mnogi će ove godine ući u stabilne veze i brakove. Od maja, kada Jupter bude u vašem znaku, možete očekivati jedan lep period – veridbe, prosidbe, trudnoću.

Blizanci

Prva polovina godine donosi prilike za ulazak u emotivnu vezu ili stabilizaciju postojeće – iskoristite februar, kao i mart i april. Ulaskom Južnog mesečevog čvora u vaše peto polje, može doći do razrešenja svih mučnih ljubavnih odnosa. Oprez na maj i jun kada je o ljubavi reč, pogotovo za zauzete. Slobodnima stoji pojava osobe koja će im okrenuti život naopačke. Iako niste o tome dosad razmišljali, mogu se javiti planovi za zajednički život.

Rak

Druga polovina godine donosi promene na ljubavnom planu. Planeta Pluton napušta polje braka, a Južni mesečev čvor polje ljubavi, pa može doći do neočekivanih promena. Svi nekvalitetni odnosi će se završiti. Usamljenim Rakovima dogodiće se poznanstvo koje će im zavrteti tlo pod nogama! Uslediće život kakav niste ni mogli da zamislite – desiće se magija. Maj mesec donosi tu lepu energiju i pokreće dešavanja.

Lav

Prva polovina godine donosi zadovoljstvo u ljubavi. Zauzetima se može javiti osećaj da ih nešto koči, opterećuje. Mart i april su aspektovani kao meseci u kojima može doći do neobičnog susreta, izliva nežnosti, a insistiraćete na ozbiljnosti i jasnom definisanju odnosa. Druga polovina godine donosi bolju energiju i sjajan period u ljubavnim odnosima. Budite oprezni krajem godine, kada je odnos sa partnerom u pitanju. Generalno, godina pojačane strasti, a jedan put vas može potpuno regenerisati. Povoljan mesec za ljubav je april, ali i prva četiri meseca ove godine.

Devica

Planeta sudbine, Saturn, ulazi vaše polje braka, tako da će sve nekvalitetne emotivne veze doživeti svoj kraj. Svi koji nisu rešili sudske sporove vezane za brak, mogu to privesti kraju u ovih 365 dana. Slobodni mogu očekivati započinjanje lepe emotivne veze i ulazak u jednu stabilnu godinu koja je dobra za zajednički život ili proširenje porodice. Sama druga polovina februara i ceo oktobar je povoljan za bitna dešavanja.

Vaga

Jako dobra godina za ljubav. Mogućnost sklapanja braka i proširenja porodice. Jupiter, planeta sreće, vas apsolutno podržava. Svima koji su imali problema i nezadovoljstvo u braku situacija se stabilizuje. Slobodni pripadnici znaka mogu očekivati ulazak u ozbiljnu vezu i planiranje zajedničkog života. Zaista magična godina je pred vama, savetujem da iskoristite mart i april.

Škorpija

Sjajna godina za ljubav u svakom smislu. Planeta Uran iz vašeg sedmog polja će vas pokrenuti, a Saturn ulazi u vaše peto polje ljubavi, koju će vam zasigurno i doneti. Mnogi će odlučiti za ulazak u bračne vode, a svi koji su imali problema u ljubavi sada će doživeti mir i sklad. Slobodnima definitivno predstoji ulazak u ozbiljnu vezu. Ako su već u dugoj vezi, onda sledi stabilizacija i planiranje zajedničkog života, eventualno planovi o začeću. Dobri meseci za ljubavne odnose su april, kao i novembar.

Strelac

Ove godine Strelčevi blistaju kada su emocije u pitanju. Rešićete svoju emotivnu situaciju u prvom delu godine. Predstoji vam stabilizacija veze, uživaćete sa partnerom i planirati zajedničku budućnost. Kod slobodnih Strelčeva može doći do zanimljivog poznanstva. Mnogi brakovi i do kraja marta se mogu okončati. Sve što vas je opterećivalo i blokiralo može kulminirati u sledeća tri meseca. Od aprila ćete se svakako stabilizovati na polju ljubavi, samo sačekajte da prođe navedeni period, i ne zaboravite – svaki kraj je novi početak. Lepi meseci za ljubav su jun, avgust i oktobar.

Jarac

Ovo je godina u kojoj ćete zablistati pored partnera. Pred vama je ulazak u ozbiljnu vezu. Od maja imate podršku Jupitera iz polja emocija i eto vama početka zajedničkog života, ako ste i oklevali da li da se odvažite na takav korak, od tog perioda biće vam sve kristalno jasno. Svima koji su u braku, a imali su nesuglasice i probleme, sitacija će se stabilizovati. Idealan mesec za ljubav je maj, druga polovina oktobra i ceo novembar.

Vodolija

Svi koji su u dugim vezama mogu očekivati razmatranje opcije zajedničkog života ili trudnoće. Slobodnim Vodolijama privući će pažnju osoba iz njihovog okruženja (komšiluk, radno mesto, zajedničko društvo) i doći će do ulaska u emotivnu vezu. Mnogi koji su u zajednici mogu u jednom trenutku doći na ideju da se presele ili da se raziđu na neko vreme, kako bi razmislili o svom odnosu u budućnosti. Jul i avgust vam donose zadovoljstvo i lepe trenutke po pitanju emocija. Možete tada upoznati zanimljivu osobu ili ostvariti ozbiljnu vezu. Zauzeti, više vremena i kvalitetnog razgovora sa partnerom će vam biti od koristi, posebno tokom letnjih meseci.

Ribe

Očekuje vas relativno mirna godina. Zauzeti, potrudite se da ostanete stabilni, smireni u vašem odnosu i komunikaciji. Saturn u vašem prvom polju donosi ozbiljnost, ali i mogućnost da upoznate osobu sa velikom razlikom u godinama. Takođe, može se desiti da uđete u vezu sa osobom vezanom za vašu prošlost. Ribe u vezama i braku bi trebalo da izgrade temeljan odnos, pun iskrenosti, jer će samo tako biti zadovoljni. Vreme će raditi za vas i shvatićete da imate pravu osobu pored sebe. Potrudite se da više emocija pokazujete voljenoj osobi da ne bi dolazilo do zahlađenja upravo zbog vas. Lepi meseci za ljubav su druga polovina maja, kraj avgusta i decembar.

Izvor: mondo.rs