Godinu dana blagostanja: Tri znaka Zodijaka pratiće neverovatna sreća na svim poljima sve do maja 2024. godine

|

Kako kažu astrolozi, pred nama je najpozitivniji astrološki tranzit u 2023. godini koji će pomoći svakom znaku Zodijaka da napreduje u nadolazećoj godini, a naročito tri koja su se mučila godinama unazad, čeka ostvarenje snova.

Jupiter je 16. maja ušao u deo neba kojim vlada Bik i tu ostaje do 25. maja 2024. godine. Ova kosmička kombinacija zadnji put se dogodila 2011. i 2012. godine, u vremenu kada su svi znakovi doživeli sreću i obilje – kolektivno i lično.

Jupiter je ekvivalent grčkog boga Zevsa. Poznat kao ‘bog neba i groma’, Jupiter je s vremenom postao ‘kralj svih bogova’. U astrologiji, Jupiter je ‘kozmički ekspander’ i planeta ‘zaštite, obilja i višeg učenja’. Jupiterov uticaj je zabavan jer je njegov posao uvećati sve što dodirne. I dok se planeta povezuje s optimizmom i urođenom radošću života, Jupiterova ozbiljna strana leži u potrazi za dubljim smislom.

Jupiteru se treba obratiti kada prolazite kroz nedostatak vere jer vas inspiriše da verujete u budućnost i sve njene mogućnosti. Na kolektivnom nivou, Jupiter predstavlja filozofiju, duhovnost, mudrost, putovanja svetom i znanje. Na ličnom nivou (unutar vaše karte rođenja), Jupiter predstavlja vaše poglede na svet, duhovne sklonosti i sposobnost privlačenja sreće i bogatstva.

Od svih horoskopskih znakova, Bik je najviše povezan s novcem, finansijama i materijalnim. Jupiter, koji se nalazi u ovom znaku, u nadolazećoj godini bi se mogao pretvoriti u finansijsko tržište koje doživljava pozitivne preokrete.

Naročito u proleće 2024. godine, susret Jupitera s planetom Uranom, koji je takođe u Biku, svakih dvanaest godina, mogao bi da se pretvori u povećanje plata, tržište nekretnina za kupce i velike dobitke. U prevodu – naći ćete se na pravom mestu u pravo vreme, a tri znaka koja će do 25. maja 2024. godine imati posebnu sreću su: Bik, Lav i Vodolija.

Izvor: alo.rs