Veliki godišnji horoskop za 2024: Jarac menja posao, Rakovi ulaze u tajnu vezu – Sudbinska dešavanja pred jednim znakom

|

Astrolog Aleksandra Bjeljac ističe da nas u 2024. godini čekaju veliki preokreti. Jupiter će preći u znak Blizanaca, a Pluton ulazi u Vodoliju. Biće turbulentnih momenata, neki nemiri će se završiti, a drugi, nažalost, početi. Ipak, moramo biti puni pozitivne energije koju ćemo i dobiti ovim promenama na nebu.

Ovan

Posao: Na poslovnom polju ćete zablistati. Iskoristite period do maja. Finansije će biti dobre, a vi zadovoljni svojim trudom i zalaganjem. Kraj godine donosi promene koje će vas pozitivno iznenaditi.
Ljubav: Do proleća mnogi će se zaljubiti i započeti emotivne veze. Dosta ozbiljan pogled na emotivni život. Veridbe i venčanja su na pomolu.
Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih tegoba. Više odmora i sna će vam biti potrebno.

Bik

Posao: Uspešna godina za vas! Od maja možete očekivati stabilne finansije. Sjajna godina na ovom polju. Bićete zadovoljni svojim radom. Izbegavajte nove početke tokom leta. Jesen je fenomenalna.
Ljubav: Kraj marta i aprila i prva polovina maja donose povoljnosti i lepe momente. Zauzeti, izazovna godina za vas. Izbegavajte sukobe i nesuglasice tokom leta.
Zdravlje: Budite obazrivi kada su ishrana i način života u pitanju. Mogući su problemi sa alergijama.

Blizanci

Posao: Uspešna godina na mnogim poljima. Kraj maja i jun donose promene i prosperitet. Mnogi će promeniti posao, sarađivati sa inostranstvom ili želeti da naprave radikalne promene. Kako god, dobra godina je pred vama. Izaberite najbolje za sebe.
Ljubav: Ako ste imali nedoumica i prolaznih nezadovoljstava, februar, mart, jun i avgust donose lepe momente. Većinu očekuje prava ljubav. Zauzeti, manje nesuglasice sa partnerom. Krajem godine zablistaćete pored voljene osobe.
Zdravlje: Tokom godine uglavnom stabilno zdravlje. Moguće su pojačana nervoza i sklonost gojenju. Obratite pažnju na rad hormona.

Rak

Posao: Stabilna situacija na ovom planu. Promene su moguće do proleća. Oni koji se bave privatnim poslom ili rade u zatvorenim institucijama od kraja maja mogu očekivati prosperitet.
Ljubav: Lepi emotivni trenuci tokom godine. Iskoristite period do proleća za ulazak u emotivne veze. Mogući su i ulasci u tajne veze. Neki će biti na pravom ispitu. Jul i avgust veoma prijatni, uživaćete u ljubavi.
Zdravlje: Kod mnogih neće biti većih zdravstvenih problema, ali svakako oprez na digestivni trakt i cirkulaciju.

Lav

Posao: Uz napor i trud dolazite do cilja. Veoma uspešna godina za vas. Moguće su promene ili saradnje koje će vam doneti benefite. Od proleća situacija se popravlja i pokreće. Finansije će biti dobre, a vi zadovoljni.
Ljubav: Godina ljubavi. Dolazi vreme stabilizacije emotivnih odnosa. Jul i avgust, kao i novembar i decembar donose stabilne emocije i lepa dešavanja.
Zdravlje: Mogući problemi sa kardiovaskularnim sistemom i pritiskom tokom godine. Jačajte imunitet i radite na kvalitetnim navikama.

Devica

Posao: Uspeh je zagarantovan! Dosta inovacija i promena je na pomolu. Bićete zadovoljni radom. Budite oprezni marta i aprila, jer su moguće nesuglasice sa saradnicima. Svakako mnogo toga će ići vama u prilog. Uspeh vam predstoji. Finansije dobre.
Ljubav: Sve nestabilne emotivne veze se mogu raspasti. Neki će ući u ozbiljne veze i uploviti u bračne odnose. Avgust, septembar i oktobar iskoristite i uživajte.
Zdravlje: Moguća je pojava iznenadnih alergija i problema sa bolom u ekstremitetima. Izbegavajte napetost i nervozu. Radite na svom zdravlju.

Vaga

Posao: Proleće i jesen donose jedan izazov i imaćete mnogo srećnih okolnosti. Kraj maja i jun iskoristite za promene i odbacite sve što vam ne prija. Svaka promena, ako dođe do nje, ići će nekako vama u prilog. Zadovoljstva i novca će biti.
Ljubav: Proleće i jesen donose jedno zadovoljstvo i ostvarenje želja. Bitna sudbinska dešavanja su pred vama. Zadovoljstvo i pokretanje bitnih događaja slede. Vaše želje se kroz vreme ostvaruju.
Zdravlje: Mogući problemi sa disajnim organima i urinarnim traktom. Krećite se više.

Škorpija

Posao: Pozitivna dešavanja, ali i promene. Od aprila malo turbulentniji period. Maj i jun mogu doneti radikalne promene kada je ovaj segment života u pitanju. Jesen vam omogućava jednu stabilnost i dobru finasijsku situaciju.
Ljubav: Možete ići iz krajnosti u krajnost. Turbulencije i iznenađenja su pred vama. Neki će započeti zajednički život, a neki prekinuti sadašnji odnos. April, oktobar i novembar doneće ostvarenje želja i prepustite se emocijama.
Zdravlje: Izbegavajte intervencije ako nisu neophodne. Moguće su i lakše povrede tokom godine, pa budite oprezni.

Strelac

Posao: Lepa godina kada ste vi u pitanju. Promene koje donose benefite i nove mogućnosti. Uspeh od proleća i zadovoljstvo kod mnogih pripadnika znaka i podznaka. Svi koji se bave javnim poslom ili partnerskim poslovima mogu očekivati veći prosperitet. A i svi ostali ako je bilo problema i blokada, stvari se pokreću nabolje.
Ljubav: Ljubavi će biti na početku godine, ali i ulaska u tajne veze. Proleće donosi stabilnost i zanimljiva poznanstva. Ispunite vaše snove ove godine. Od proleća se pokrenite i uživajte u ljubavi. Slobodni, leto donosi zanimljiva poznanstva.
Zdravlje: Moguće su nagle promene raspoloženja. Radite na opuštanju organizma i što više pozitivnih misli.

Jarac

Posao: Prolazno nezadovoljstvo, ali i pokretanje novih poslova. Nekako će se mnoge okolnosti iskristalisati. Promene radnog mesta, pa i same profesije, kod nekih su moguće. Od proleća predstoje iznenađenja. Moguć je nenadani priliv novca. Dok neki moraju biti oprezni i u aprilu, pa ne rizikujte sa novcem.
Ljubav: Turbulentna dešavanja kod vas. Oprez na samom početku godine, ali i u julu i avgustu. Ako sve bude kako treba, na samom kraju godine očekujte stabilizaciju. Mogući su prekidi veza, ali i ulasci u tajne veze. Ostanite stabilni u odlukama i slušajte svoje srce.
Zdravlje: Pojava hroničnih zdravstvenih tegoba. Posvetite se sebi i svom zdravlju.

Vodolija

Posao: Dosta novina i benefita za vas u ovoj godini. Iskoristite je na najbolji mogući način. U martu su moguće turbulencije i nove ideje. Radite na tome i rezultati neće izostati. Prosperitet i oslobađanje od mnogih kočnica vam predstoje. Proleće i leto iskoristite na najbolji mogući način. Finansije dobre tokom godine.
Ljubav: Promene! Sve će se dešavati spontano. Mnogi će imati sudbonosne susrete, a neki mogu očekivati proširenje porodice od maja meseca. Srećno!
Zdravlje: Dobro, bez težih problema. Pojava hroničnih tegoba, problemi sa pritiskom i promene raspoloženja.

Ribe

Posao: Samo napred i rezultati su tu. Dobra i prosperitetna godina. Moguće su manje blokade na početku proleća, ali vaši rezultati će vas dovesti do nagrade i zasluge koju i očekujete. U maju i junu moguće promene kod osoba koje se bave privatnim poslom. Svakako dobra godina. Bićete zadovoljni svojim radom, a biće i novca.
Ljubav: Ako ste bili usamljeni, neko vam pokreće emocije. Ljubav je tu. Sve loše neka ostane iza vas. Zaljubite se i ljubav će biti uzvraćena. Februar, april i maj iskoristite za ostvarenje želja.
Zdravlje: Moguće alergije, upale i povremena uznemirenost. Više se krećite i priuštite sebi sve ono što vam prija.

Izvor: stil.kurir.rs