Srpski biznismen sagradio najvišu zgradu u Beogradu a živi kao podstanar: Oženjen je bivšom voditeljkom prelepog lica i glasa

|

Branislav Grujić je srpski privrednik i suvlasnik međunarodne kompanije “PSP-Farman Holding”. Inače živi u iznajmljenoj kući, a sagradio je najvišu zgradu u Beogradu, stambeno-poslovni kompleks “West 65”.

Grujić je rođen u Beogradu, 14. jula 1961. godine, po završetku osnovne i srednje škole u Nemačkoj i u Srbiji, diplomirao je kao inženjer na Mašinskom fakultetu u Beogradu. Govori četiri strana jezika: nemački, engleski, ruski i italijanski.

Novobeograđanima je dobro poznat stambeno-poslovni kompleks West 65, kompanije “PSP-Farman Holding”, koji ima 447 stanova i 72 poslovna prostora u 11 stambenih objekata. West 65 Tower sa svojih 40 spratova dostiže visinu od 155,3 m i to je najviša zgrada u Beogradu. Na površini od 40.346 m2 su smeštene 294 luksuzne stambene jedinice. Stanarima je na raspolaganju privatni bioskop, community room i garden, wellness i spa centar sa bazenom, 24/7 recepcija sa fizičko-tehničkim obezbeđenjem, kao i mnoge pogodnosti, naglašavaju iz kompanije “PSP-Farman Holding”.

Branka Nevistić godinama je bila jedno od najlepših domaćih TV lica, ali već duže vreme lepe voditeljke nema na malim ekranima. Branka, koja će u novembru proslaviti 55. rođendan, se u potpunosti posvetila porodici a slobodno vreme koristi za romantična putovanja sa suprugom Branislavom Grujićem za kog se udala u Italiji 2014. godine.

Branka i Branislav prvi put su se zabavljali 2010. godine, godinu dana kasnije su se rastali, ali su se 2012. pomirili. Venčanje je organizovano 2014. godine u Veneciji, a prisustvovalo je svega tridesetak zvanica.

Izvor: mondo.rs