Cecin bivši danas ima razloga za slavlje: Jovana sve objavila javno – Čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

|

Bivša učesnica rijalitija “Zadruga” Jovana Ljubisavljević, poznatija kao Jovana misica, i njen dečko, biznismen Bogdan Srejović koji je javnosti postao poznat po vezi sa Cecom Ražnatović, danas imaju razloga za slavlje.

Iako doziraju detalje svog odnosa koje dele sa javnošću, njihovi profili na društvenim mrežama puni su zajedničkih slika i snimaka koji svaki put oduševe zajedničke fanove. Naime, Srejović je nedavno proslavio rođendan, a pored najbližih prijatelja koji su sa njim slavili do ranih jutarnjih sati, tu je bila i Jovana, koja je svom izabraniku uputila javnu čestitku na Instagramu. Njih dvoje su blistali od sreće, što je oduševilo njihove pratioce na društvenim mrežama.

“Srećan rođendan, ljubavi moja”, poručila je Jovana svom izabraniku uz snimak gde se vesele i nazdravljaju.

Jovana i Bogdan ne kriju svoju ljubav, a zanimljivo je da je Jovana razvila prelep odnos i sa Bogdanovom ćerkom, koju je dobio u vezi sa manekenkom Zoranom Tasovac. Ovo dokazuje koliko je njihova veza duboka i da su spremni da se posvete i porodičnim odnosima, o čemu je bivša zadrugarka otvoreno govorila.

“Naslov za naslovom! Baš sedimo ovako i čitam negde: “Ona je već nama najavila”… Ljudi, ja ću reći svima ako do toga dođe. Poslali su mi nedavno neki komentar: “Udadoše je za svakoga, ona za svakoga pristaje”. Ne, nego je logično da kada si u dugoj vezi koja je zdrava i u kojoj postoji ljubav da je to neki sledeći korak. Nisam u vezi da bih traćila vreme. Uskoro punim 28 godina, normalno je da želim da se ostvarim kao majka i da budem nečija žena. Ako je suđeno, i ako to treba da se desi, desiće se, i rado ću reći “da” ako dođe do toga. Ne mogu da govorim sad o tome, ali logično je jer ne bih bila sa njim da u ovom trenutku to nije to”, rekla je Ljubisavljevićeva za Republiku u emisiji “Lično sa”.

Izvor: republika.rs