Sanja Marinković opet potkačila Staniju zbog jednog detalja: “Koliko njih će posle emisije komentarisati da ti nemaš…”

|

Voditeljka Pinka Sanja Marinković važi za nekog ko nema dlake na jeziku, pa bez pardona iznosi svoje stvove i mišljenja i o svojim gostima u emisiji. Mnogi su joj zamerili na ponašanju, pa više ne gostuju u njenoj emisiji, a i među gledaocima su mišljenja o njoj podeljena.

Jednom prilikom Sanja je ugostila starletu i bivšu rijaliti učesnicu Staniju Dobrojević i tada je bila vidno izrevoltirana nakon što je ona izjavila da je uzor devojčicama.

Njih dve su tada ušle u raspravu, te joj je Stanija istom merom uzvratia. Sukob je pao u zaborav, te je Sanja nedavno ponovo ugostila Staniju u “Magazinu in”.

One su govorile na razne teme, a u jednom momentu voditeljka je opet iskoristila priliku da potkači starletu, ovog puta zbog njenog stajlinga.

“Koliko će biti onih koji će posle ove emisije komentarisati da ti nemaš brushalter?”, pitala je Sanja.

“Jednostavno sa brusom bi mi bile ovoliko naduvane grudi i onda ovako izgleda nekako prirodnije”, odgovorila je Dobrojevićeva.

Sanja je prošlog puta osudila Staniju zbog fotografisanja sa tinejdžerkama.

“Priđe majka sa ćerkom da se slika sa nekom od vas, i devojčica ima 7, 8, 9, 10 godina… Ja negde lično mislim da, ni ti Stanija, i nema veze ovaj imidž koji sad imaš, niti bilo koja od vas ne treba da bude uzor devojčici od 7, 8 godina”, započela je Sanja Marinković.

“Znaš kako Sanja, reći ću ti iskreno…”, pokušala je da odgovori Dobrojevićeva, ali ju je voditeljka presekla.

“Šta mene zanima? Da li je tebi nekad palo na pamet da kažeš toj mami “Izvinite gospođo, ali što Vi stavljate to dete da se slika sa mnom, zašto ste pustili dete od 8 godina da joj neka devojka od 25, koja je prešla neke granice čak i svoje lične, ličnih nekih moralnih vrednosti, nije njoj mesto tu, eto ima crtani film, neke druge stvari, pozorište lutkarsko”, govorila je Sanja, a onda je Stanija uspela da kaže da smatra kako je sve do roditelja.

“Da li si ti rekla toj mami “Izvinite, s Vama mogu, ali ne sa ćerkom” poručila je voditeljka.

Izvor: blic.rs