Dnevni horoskop za 3. januar 2023. Vage, nečija usluga ima veliku cenu – Ribe u ljubavnim problemima

|

Ovan

Ljubav: Budite umerenji u zahtevima prema voljenoj osobi. Prijaće Vam susret sa bliskim prijateljima i nečija pažnja. Posao: Nečija priča na Vas ostavlja suprotan efekat. Nema potrebe da se rasplinjavate na različite strane i da se opterećujete ambicioznim ciljevima. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Bik

Ljubav: Pokažite više strpljenja u nečijem društvu. Partner na različite načine iskušava Vašu emotivnu naklonost i volju. Posao: Saradnici ne ispunjavaju svoj deo obaveza, što se automatski odražava na zajednički uspeh i Vašu motivaciju. Zdravlje: Uživajte uz sadržaje koji Vas opuštaju i relaksiraju.

Blizanci

Ljubav: Delujete zabrinuto. Ali, izbegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Posao: Imate predosećaj da Vas neko zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove. Zdravlje: Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Rak

Ljubav: Partner ne može da Vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Posao: Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Zdravlje: Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Lav

Ljubav: Neko Vas iritira svojim ponašanjem i komentarima. Često gubite strpljenje pred jednom bliskom osobom. Posao: Nemojte dozvoliti da Vas neko opterećuje pogrešnim idejama ili da Vas uslovljava. Budite promišljeni. Zdravlje: Prijaće Vam psihofizička relaksacija.

Devica

Ljubav: Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Posao: Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje »skriveni detalji«, koje se teže uočavaju. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Vaga

Ljubav: Neko je na Vašoj strani, čak i kada postoje različita interesovanja ili prioriteti. Nalazite se u pozitivnom okruženju. Posao: Nečija usluga ima veliku cenu, stoga tražite jednostavnije rešenje ili povoljniju poslovnu varijantu. Zdravlje: U večernjim satima prijaće Vam omiljena zabava u poznatom društvu.

Škorpija

Ljubav: Očekuje Vas nerazumevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Posao: Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Zdravlje: Potrudite se da razrešite svoje unutrašnje konflikte.

Strelac

Ljubav: Kontrolišite svoje afekte i negativne strasti u Vašem odnosu, nemojte dozvoliti da Vas neko navede na pogrešno ponašanje. Posao: Očekuje Vas novo ili poučno iskustvo u susretu sa saradnicima. Podstičite kod sebe radoznalost duha i kreativno raspoloženje. Zdravlje: Prijaće Vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Jarac

Ljubav: Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno poverenje je neophodno i deluje »lekovito«. Posao: Ukoliko Vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo. Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Vodolija

Ljubav: Izbegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namere. Posao: Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namere. Zdravlje: Prijaće Vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Ribe

Ljubav: Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i »emotivne žaoke«, samo pogoršavaju zajednički odnos. Posao: Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.