Tamara Đurić žestoko potkačila Jovanu Jeremić, ona joj brutalno odgovorila: “Ja sam fatalna žena i nisam toalet-papir za jednokratnu upotrebu”

|

Poznata starleta Tamara Đurić potkačila je voditeljku Jovanu Jeremić na dočeku Nove godine. Ona je voditeljku nazvala kokoškom.

Tamara  je najluđu noć provela u jednom beogradskom hotelu gde je nastupao Aca Lukas, a na istom mestu je bila i voditeljka jutarnjeg programa televizije Pink, Jovana Jeremić. One su i sutradan bile na istom mestu, na kojem je za reprizu nastupala Aleksandra Prijović.

Naime, reporter je izveštavao s dočeka iz hotela gde je pevao Aca Lukas i tom prilikom porazgovarao s nekadašnjom učesnicom rijalitija. Novinar je Đurićevu upitao da li se srela s kontroverznom predstavnicom medija i u kakvom su sada odnosu, na šta je Tamara kroz osmeh odgovorila:

– Pa nisam je videla zato što je mala. Nije u mom vidokrugu, malena je. Možda mi je protrčala između nogu, a nisam je primetila.

Novinara je interesovalo da li će leteti perje ako se sretne s Jovanom, a ona je i na to imala odgovor u svom stilu.

– Ne! Ja ne nosim perje. Zna se ko nosi perje, pa može da poleti. Ja se s kokoškama ne čerupam – obrazložila je ona aludirajući na Jovanu.

Tim povodom pozvali smo i voditeljku Pink televizije:

– Moram da vam kažem da Tamara Đurić nije moj nivo da bih je komentarisala. Ona je ostala u 2022. godini i rijaliti mrt.ace nećemo oživljavati, nećemo ih reanimirati. Za razliku od nje, ja sam fatalna žena i nisam toalet-papir za jednokratnu upotrebu, a to može da potvrdi i njen momak, koji je pomno pratio moj nastup sa Aleksandrom Prijović. Ja Tamari za Novu godinu želim sve najbolje i da bar jednom u životu oseti šta znači kad te muškarac iskreno i duboko voli, ako nije do sada to osetila. Povodom nje se više neću oglašavati, šta god ona o meni bude izjavljivala u medijima. Sve što bude izjavila smatraću kao izliv ljubomorne žene prema meni i mojoj ličnosti i svemu što ja na pravi način predstavljam u Srbiji, a naročito prema mom ispravnom sistemu vrednosti za koji se zalažem – kaže Jovana i dodaje:

– Što se tiče visine, pošto ona, evo već treći put kad sam ja u pitanju, to potencira, vidi se da baš pati od tog kompleksa i kada se već dotakla toga, neka javnost zna da je Tamara niža od mene sa sve štiklama od 14 centimetara. Kada prođem pored nje, gleda me u bradu, tako da je besmisleno to što ona priča. Ona ne podnosi što ja dominiram jer je i ona Lavica, ali zaboravlja da sam ja Škorpija Lavica, i to je daleko jača kombinacija. Neka zna da se klub zatvara kada je kažem fajront i za to mi nisu potrebni drugari mafijaši, iako ih imam, već samo moja harizma, koja je i više nego dovoljna.

Izvor: kurir.rs