Vikend horoskop za period od 23. do 25. septembra: Bikovi imaju porodične nesuglasice – Ribe dobijaju iznenadni poziv

|

Ovan

Iza vas je odlična nedelja na poslu. Vaša komunikacija je prijala kolegama i završili ste sve planirane obaveze. Rasterećeni ulazite u vikend. Slobodni pripadnici znaka upoznaju osobu koja će im promeniti životnu filozofiju.

Bik

Problemi na porodičnom planu. Pripadnici znaka koji su roditelji mogu da uđu u sukob sa decom. Nemojte žuriti sa jakim rečima, kasnije se možete kajati. Za vikend uz lepu komunikaciju i prijatno okruženje obrazložite razloge svoje ljutnje.

Blizanci

Kada se sve sumira, nedelja iza vas bila je odlična. Bilo je stresa, izazova ali ste vi sve odlično izgurali. Slobodni Blizanci neka prihvate poziv za vikend. Zauzeti pripadnici znaka neka uživaju u porodičnom okruženju.

Rak

Ljubav je ono što vas pokreće i daje snagu. Iako je nedelja iza vas bila naporna vi sa osmehom dočekujete vikend jer vas u domu čeka mir i spokojnost. Uživajte u prijatnoj porodičnoj atmosferi.

Lav

Voljena osoba je i dalje pod pritiskom. Vi to osećate i polako gubite strpljenje za partnera. Međutim, valjalo bi da se prisetite da je partner uvek bio tu za vas u vašem stresnom periodu. Sada je red na vas da uzvratite istom merom.

Devica

U primarnoj porodici vlada odlična atmosfera, odnosi su dobri. Vi ste zadovoljni svojim finansijama i želite da im priredite put iznenađenja. Za vikend porazgovarajte i saslušajte želje ukućana.

Vaga

Stres na poslu utiče na odnos sa voljenom osobom. Partner ne umanjuje vaš problem ali ipak očekuje da posao ne donosite svakodnevno u kuću. Vikend posvetite voljenoj osobi – zavladaće bolja atmosfera između vas, a ujedno ćete se i osloboditi stresa.

Škorpija

Tokom nastupajućeg vikenda ništa se značajno neće promeniti. Život se dešava ali sada ste stali i posmatrate ga sa strane i kada sve sumirate, zadovoljni ste. Takva energija će vladati i u danima vikenda.

Strelac

Pomalo ste umorni od ustaljene svakodnevnice. Potreban vam je beg od rutine koja vas izluđuje. Razmislite za vikend sa kim želite da provedete slobodne dane i možda negde otputujete van grada.

Jarac

Pripadnici znaka koji renoviraju životni prostor sada za vikend stvari privode kraju. U principu ste zadovoljni svojim životom i karijerom i ništa ne biste menjali.

Vodolija

Imate sjajne ideje vezane za posao. Dane vikenda iskoristite da ih razradite do detalja i početkom nedelje ih iznesite nadređenima. Očekujte pozitivne reakcije, veliki uspeh i pohvale.

Ribe

Vaša karijera, odnosno poslovni život, ide odlično. Većina pripadnika znaka je zadovoljna. Nezaposlene Ribe mogu da očekuju poziv početkom radne nedelje kojem se nisu nadale. Srećno!

Izvor: magazin.novosti.rs