Leskovčanin ispred prodavnice uslikao zgražavajući prizor: “I posle mi to jedemo” – Bivša radnica pekare se prisetila iskustva sa miševima

|

Ispred jednog marketa u Leskovcu građanin je fotografisao gajbice s hlebom i tvrdi da je tamo zatekao pticu kako kljuca hleb. Njegova objava osvanula je u Fejsbuk grupi Leskovacka online pijaca, gde je pokrenula lavinu komentara.

“Jutros oko 6:20 h ispred jednog poznatog marketa. Hleb ispred ptice kljuckaju i na kraju mi to jedemo”, piše u njegovoj objavi koja je pokrenula oprečne komentare.

“Pa gladne ptice, pekare i treba da ostave gajbu hleba samo za price”, piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

“Nije samo to vec ostavljaju na ulaze u prodavnice i to na zemlji gde psi lutalice njuše”, dodao je neko.

Međutim, nije poznato da li se u gajbama nalazi sveži hleb ili onaj koji je ostao od prethodnog dana koji prodavci često pakuju u gajbe i daju stočarima za životinje.

Objava je podsetila jednu članicu grupe na negativno iskustvo koje je imala dok je radila u pekari:

“Miševi šetaju po policama gde se hleb čuva. Moje iskustvo kada sam radila lično sam videla, a najgore od svega što je jedan hleb ostao i miš grickao. Došla žena da kupi, ja joj kažem da nema, jer nisam htela da ga prodam, ali u nesreći bio gazda tu i on joj donese hleb i proda joj. Bilo mi muka od svega, bila sam nemoćna da joj išta kazem”, napisala je bivša radnica pekare u komentaru.

Izvor: kurir.rs