Bojana Janković sahranjena uz zvuke svoje omiljene pesme Viva la vida: Bivši suprug održao potresan govor – “Neka te Gospod dragi zagrli”

|

Nekadašnja voditeljka Pinka Bojana Janković koja je preminula je 19. aprila i za sobom ostavila neutešnu porodicu sahranjena je danas na Novom groblju. Mnogobrojni prijatelji, kolege i porodica okupili su se kako bi joj odali poslednju počast.

Njeni najbliži ispratili su je na večni počinak, a sveštenik Ilarion održao je govor. Ispraćena je uz zvuke svoje omiljene pesma “Viva la vida”.

Osim sveštenika, emotivni govor održao je i Bojanin bivši suprug Ognjen Janković, sa kojim ima dve ćerke. On je danas došao na sahranu u pratnji nove devojke, glumice Milene Radulović.

“Bila si jedna jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila je divna brižna. Ti znaš sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nama neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka i sreće koji na kraju i čine tvoj život. Obožavala si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah zbog prolaznosti. Mi se više ne bojimo ničega, spremni smo za sve što nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledaš i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi, svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubavi, seko, tetka. Koliko ćeš nam faliti ti to najbolje znaš, neka te gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek”, reči su Bojaninog bivšeg supruga.

Izvor: espreso.co.rs