Marjanović prekinuo ćutanje: Zoran se posle dužeg vremena oglasio, pa dobio i podršku (FOTO)

|

Zoran Marjanović, kome je u martu počelo ponovljeno suđenje pred Višim sudom u Beogradu zbog optužbi da je 2. aprila 2016. godina na nasipu Crvenka u Borči ubio suprugu, pevačicu “Granda” Jelenu Marjanović, posle dužeg vremena oglasio se na svom Fejsbuk profilu.

Marjanović je, otkako mu je prošle godine ukinut pritvor, rešio da se povuče u ilegalu. On u sudskom postupku koji se vodi protiv njega ne odgovora na pitanja. Na početku novog suđenja kratko se izjasnio da nije kriv i rekao da u daljem toku postupka neće odgovarati na pitanja sudije, tužioca i advokata.

Po izlasku iz pritvora Zoran se preselio, pa više ne živi u porodičnoj kući u Borči u kojoj je živeo pre odlaska u pritvor u julu 2022. godine, a ove godine nije viđen ni na groblju na godišnjicu Jeleninog ubistva. Otkako je 3. oktobra prošle godine izašao iz Centralnog zatvora, kada mu je ukinut pritvor, Zoran nije davao izjave za medije. Prvi put se oglasio 9. januara, takođe preko Fejsbuka, kada je objavio fotografiju sa sinom, bratom i prijateljima.

Danas je drugi put da je rešio da prekine ćutanje, okačivši na društvene mreže fotografiju na kojoj su prikazani Gospod Isus Hristos i Arhandjel Mihailo, kao i konjanik u viteškom oklopu sa štitom na kom su četiri S. Ispod fotografije njegovi prijatelji su ostavljali komentare, a jedan od njih je “Pravda za Zorana”.

Osim ove fotografije, on je objavio još jednu. Naime, promenio je svoju prethodnu naslovnu fotografiju na Fejsbuku i umesto selfija iz automobila, okačio je svoj najnoviji selfi.

Izvor: kurir.rs