Tri horoskopska znaka obogatiće se u oktobru: Neočekivani prilivi novca i vrtoglavi uspesi na poslu obeležiće njihovu jesen

|

Astrolozi su oktobar najavili kao veoma buran i intenzivan mesec, a planete su, što se tiče finansija i poslovnih uspeha, najpovoljnije poređane za tri znaka Zodijaka. To su Bik, Škorpija i Vodolija.

Bik

Bikovi su poznati materijalisti, ali spremni su da ulože mnogo truda da bi poboljšali svoj životni standard, koji im je na prvom mestu. Planete im na jesen obećavaju vrtoglav uspeh, naročito finansijski. Najviše šansi da se obogate imaju Bikovi koji na neki način imaju veze sa prodajom preko mreža ili rade onlajn. Astrolozi im savetuju da ne zanemaruju društvene mreže.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka bi trebalo da budu najpažljiviji sredinom jeseni, kada će njihove šanse za dodatni priliv novca biti veće nego ikada. Jupiter će se pomeriti u poziciju u kojoj će Škorpije biti primećene od strane nadređenih i dobiće ponudu koju će biti prosto nemoguće da odbiju. Očekuje uspeh na poslu, a sa njim dolazi i poboljšanje finansija i životnog standarda.

Vodolija

Mudro uložite novac koji ste uštedeli. Sredina septembra i kraj novembra je idealno vreme, jer će raspored planeta biti idealan za obavljanje transakcija nekretninama i donošenje ključnih odluka za celu porodicu. Takođe, očekuju vas i neka nova, vrlo korisna poznanstva, moguće i sa osobama iz inostranstva, pa je preporuka da budu prisutni na mrežama, jer je i to način da upoznaju osobe koje će pomoći da poboljšaju finansije.

Izvor: intromagazin.rs