Ne želim da čitam neistine o sebi: Ćerka Dragane Mirković povukla oštar potez – Brat je podržao u odluci

|

Deca Dragane Mirković odrasla su daleko od očiju javnosti. Malo ko je znao kako Manuela i Marko izgledaju, a to se promenilo tek nedavno, kada su otključali svoje profile na društvenim mrežama.

Od tada domaći portali stalno izveštavaju o njima, a to su mahom pohvalni tekstovi na račun Manuelinog izgleda. Takođe, mnogi se dive skromnošću mlade devojke koja je odrasla u bogatoj porodici. Međutim, to je Manueli ipak zasmetalo, te se pratiocima na Instagramu obratila važnim saopštenjem.

“Dragi pratioci, zbog zloupotrebe mojih fotografija od strane nekih novinara, odlučila sam da deaktiviram svoj profil jer ja nisam javna ličnost i ne želim da čitam neistine o sebi. Hvala na razumevanju, puno pozdrava”, napisala je Manuela.

U odluci ju je podržao brat kao i popularna pevačica koja je podelila objavu na svom profilu uz reči “Pametna moja devojčica”.

Izgleda da kada je Manuela otvorila Instagram profil, nije bila ni svesna koliku popularnost će joj to doneti, budući da je ćerka poznatih ličnosti. To očigledno devojci nije prijalo, budući da je navikla na sasvim običan život, daleko od naslovnih stranica.

Izvor: story.rs