Pitanje iz “Potere” zaprepastilo ceo Balkan: Takmičar dao odgovor koji je zapanjio sve (FOTO)

|

Veoma često pitanja u kvizovima privuku veliku pažnju javnosti, a nešto slično dogodilo se i u hrvatskoj verziji kviza “Potera”.

Jedan takmičar koji se zove Zvonko dobio je pitanje za koje su verovatno mnogi, a naročito ljubitelji fudbala, rekli da je “penal”.

„Koji je “najopasniji rezultat” prema fudbalskoj frazeologiji“, bilo je pitanje, na koje bi sigurno i oni koje fudbal baš i ne interesuje znali tačan odgovor.

Zapravo, teško je zamisliti neku fudbalsku utakmicu, a da neko ne konstatuje da je “2:0 najopasniji rezultat”.

Odgovori koji su bili ponuđeni su: 2:0, 2:1 i 2:2, a Zvonko je verovatno ipak malo upoznat s ovim široko rasprostranjenim uverenjem kada je u pitanju fudbal, dao pogrešan odgovor i rekao da je to 2:1.

Situacija iz kviza se veoma brzo proširila društvenim mrežama, bilo je i mnogo komentara, a neki od najzanimljivijih bili su: “Kaži mi da nikada nisi ušao u kladionicu, bez da mi kažeš da nikad nisi ušao u kladionicu” ili slika Milana Barda Živadinovića, kojem se pripisuje jedna kultna izjava.

“Možda je ostao bez para zbog 2:1 negde“, “Kakav danak neiskustvu“, “Ovo moje dete od četiri godine mora da zna u pola noći“, neki su od komentara.

Izvor: kurir.rs