Lapsus za lapsusom voditeljke Hepija – Izveštavala o Evroviziji pa se obrukala: “Zemljo, otvori se”

|

Ko radi taj i greši, ali neke stvari se ipak ne mogu oprostiti. To važi i za novinarku domaće televizije Happy koja je za kratko vreme napravila dva lapsusa zbog čega se smeje cela Srbija i to u prilogu o Evroviziji.

“Posebno oduševljenje posetilaca je izazvao hologramski nastup čuvene švedske pop grupe…” i onda umesto da kaže Aba, onda pročita kako se piše u originalu ime zaista čuvene grupe A B A.

Ali tu nije kraj:

“… koja je podsetila na njihov veliki hit Vaterlo” – umesto Voterlu.

Ako joj se i može oprostiti što ne zna za jednu od najvećih bitaka u istoriji čovečanstva, teško je poverovati da nije ranije bar čula za Abu, grupu koja je proslavila Evroviziju širom celog sveta, i važi za jedan od najslušanijih bendova svih vremena, sa više od četrdestak hitova koji se sa istim žarom slušaju od sedamdesetih do dan-danas.

Zato se mnogi pitaju da li je ovo zapravo lapsus, ili neobaveštenost. Slično primećuju i korisnici društvenih mreža u komentarima.

“Hajde neka proba da izgovori Queen”, “Tako je to kad pričaš i čitaš po Vuku i transkribuješ reči. Zato sam uvek obožavao Hrvate, što sve pišu kako se piše”, “Ženo, šta to pričaš”, “Zemljo, otvori se”, “Neopterećeni pameću”… samo su neki od komentara koje su ostavili zgranuti ljudi na mreži X gde je video sa isečkom ovog priloga vrlo brzo postao viralan.

Izvor: blic.rs