Zvao majstora da mu zameni umivaonik, pa se zaprepastio kada je čuo cenu: Evo šta mu je vodoinstalater rekao koliko će ga sve koštati

|

Vlasnik jednog stana ostao je šokiran kada mu je vodoinstalater dao ponudou za zamenu lavaboa.

Ovaj čovek je jednom majstoru poslao slike starog lavaboa iz svog kupatila i zatražio je ponudu za njegovu zamenu.

Napomenuo je kako je novi umivaonik potpuno isti kao postojeći, pa ne moraju da se buše nove rupe. Veoma brzo mu je stigla specifikacija radova s tačnim cenama. Ukratko, za montažu novog lavaboa vodoinstalater traži 355 evra s PDV-om, prenosi Blic.

“To je skoro tri puta više od cene koju sam platio za novi umivaonik s ormarićem”, rekao je ovaj vlasnik stana, i po tome ispada da je umivaonik kupio za oko 120 evra.

Ponuda koju mu je vodoinstalater poslao u poruci glasi: Dolazak 40 evra; Demontaža starog 40 evra; Montaža nove baze 90 evra; Montaža slavine 80 evra; Montaža sifona 50 evra; Silikonisanje 40 evra; Na sve cene obračunava se PDV.

On je celu prepisku sa cenama objavio na Redditu, gde su naravno odmah počeli da se ređaju komentari korisnika koji su takođe bili šokirani: “Opa, odlazak gratis”, “Nadam se da ljudi neće pristati na ovo, ovo svako sa dve zdrave ruke može i sam da napravi, pozove prijatelja u pomoć, ili barem nađe nekog ko će to da naplati pošteno”, neki su od komentara.

Vlasnik ovog stana koji je svoje iskustvo podelio na društvenim mrežama, verovatno je odlučio da potraži pomoć i iskustva drugih, i da zatraži još neku ponudu nekog drugog majstora.

Izvor: kurir.rs