Zvone svadbena zvona: Nemanja Gudelj uprkos svojoj porodici, staje na ludi kamen sa Anastasijom (FOTO)

|

Poznati fudbaler Nemanja Gudelj ne mari za stav ženskog dela svoje porodice, majke i sestre, koje, kako se mesecima nagađa, ne podržavaju njegovu vezu sa pevačicom Anastasijom Ražnatović. Za one koji su neupućeni, Olivera i Vanja Gudelj su pre nekoliko meseci otpratile na Instagramu Nemanjinu izabranicu, kao i njenu majku, poznatu pevačicu Cecu Ražnatović.

Njihovi međusobni porodični odnosi pogoršali su se u oktobru prošle godine, a sve se još zakomplikovalo na Svetskom prvenstvu, gde su se Anastasija, Olivera i Vanja, vešto izbegavale, iako su sve tri bile u Kataru.

Pevačica i fudbaler se već spremaju da proslave svoju prvu godišnjicu veze, a Nemanja je još jednom stavio majci do znanja da sa svojom devojkom ima veoma ozbiljne namere, bez obzira da li se to njoj svđa ili ne. Tome svedoči njihova zajednička slika koju je Nemanja upravo podelio sa prstiocima na Instagramu.

Inače, sve su glasnije priče da bi Nemanja ove godine mogao Anastasiju da odvede do oltara, te s obzirom na to da ova mlada pevačica ovih dana sija u venčanici, mnogi su protumačili to kao generalnu probu i diskretnu najavu događaja u budućnosti.

Izvor: hellomagazin.rs