Njujorčanka platila 400 evra za večeru na Hvaru pa se požalila na cene – Ljudi opleli po njoj: “Pojeli ste pola mora”

|

Turisti se skoro svakodnevno žale na visoke cene u Hrvatskoj, naročito na primorju. Iako im domaćini savetuju da pre porudžbine provere cene u jelovniku, da im obrok ne bi preseo kad stigne račun.

Turistkinja Teona iz Njujorka objavila je na TikToku i Instagramu kako se neprijatno iznenadila računom na Hvaru. Po zanimanju je inače, blogerka koja piše o modi, lepoti i putovanjima.

Ceh u restoranu je iznosio ukupno 402, 42 evra. Za hranu je rekla da je izvrsna, ali se požalila na cene.

“Ovo se dogodi kada prihvatite preporuku konobara za predjelo i glavno jelo. Pitao nas je i koliko smo gladni, a mi smo rekli da nismo previše. Pitam se koliki bi tek bio račun da smo rekli da smo gladni”, komentirisala je razočarana Njujorčanka.

S druge strane, smeštaj na Hvaru je pohvalila kao i samo ostrvo i napisala preporuke, te što se tiče toga nema nikakve zamerke.

“Grad je predivan. A Jadransko more predivno plavo”, uz Hvar je posetila i Korčulu i Dubrovnik.

Dok su se neki korisnici društvenih mreža saglasili sa njenim mišljenjem da su cene previsoke, bilo je i onih koji su je kritikovali.

“Seli ste usred sezone u hvaljeni restoran na top lokaciji, pojeli pola čudesa iz mora i onda se čudite računu”, prokomentarisao je neko. Drugi su dodali da nisu u životu seli u restoran, a da nisu pogledali cenovnik.

“Ma, to ti ne vredi ni 50 evra”, poručio joj je jedan turista.

Izvor: 24sata.hr