Kolike popuste će dobiti penzioneri u apotekama – Direktor PIO fonda otkriva: 230 apoteka potpisalo sporazum

|

Relja Ognjenović, direktor PIO Fonda svake nedelje odgovara na jedno od najčešćih pitanja u vezi za penzionerskih kartica. Ove nedelje na red je došlo pitanje koje mnogi korisnici Fonda postavljaju a tiče se popusta koje će sa karticom imati u apotekama.

Njih naime zanima da li će apoteke davati popust samo na neke ili na sve proizvode.

Ognjenović je u odgovoru podsetio da je PIO Fond potpisao sporazume o saradnji sa brojnim apotekarskim ustanovama početkom jula i naglasio da je asortiman proizvoda na koje će 230 apoteka davati popuste, u svakom slučaju, ogroman.

Ognjenović je precizirao i da će apotekarske ustanove diktirati tempo davanja popusta, koji su to proizvodi i koliki je popust. U svakom slučaju asortiman proizvoda na koje će apoteke davati popust penzionerima je ogroman, odgovorio je Ognjenović.

Prijavljivanje za penzionerske kartice nove generacije je u toku. Do sada se prijavilo oko 650.000 najstarijih sugrađana a cilj PIO Fonda je da se do 1. oktobra, kada će penzionerska kartica početi da važi, prijavi bar njih milion jer će tako ostvariti značajne benefite za svoj kućni budžet, rekao je nedavno direktor Fonda PIO.

Izvor: espreso.co.rs