Njihovo venčanje se i danas pamti a i prepričava: Evo ko je tajanstvena supruga Nemanje Vidića, koja je fudbaleru rodila tri sina

|

Jednog od naših najboljih fudbalera svih vremena, Nemanju Vidića, oni koji ga poznaju kažu da je veliki gospodin kakav se retko sreće. U prilog tome govore i njegovi javni nastupi, stil života, ali i činjenica da brak i porodicu smatra svetinjom.

Nemanja i Ana Vidić upoznali su se pre 18 godina, kada je fudbaler bio prvotimac Mančester junajteda, a ona apsolvent na Ekonomskom fakultetu. Nakon godinu dana zabavljanja su se venčali, u crkvi Preobraženja gospodnjeg na Zlatiboru.

S obzirom na to da je Nemanja u to vreme bio veoma popularan fudbaler, ni svečani čin nije mogao da prođe bez novinara, koji su se tog dana sjtili u Nemanjinom rodnom Užicu.

Ovaj zgodni sportista, koji je visok skoro dva metra, na svom venčanju je nosio svečano crno odelo i leptir-mašnu, a u reveru sakoa stajao je beli cvet. Njegova prelepa izabranica nosila je venčanicu bez rukava, a od detalja samo belu torbicu i bidermajer koji je bio ukrašen tilom u roze boji.

Njena šminka je bila veoma svedena, a i frizura. U javnosti se tada pričalo se da je mlada, samo nekoliko dana pre venčanja, potpisala predbračni ugovor kojim se odrekla imovine slavnog supruga ako dođe do razvoda, međutim tokom dosadašnjeg zajedničkog života nikada nije bilo reči o tome.

Tokom višegodišnjeg života u Engleskoj Ana je odlučila da ostane u senci svog muža. Nije se eksponirala, ali i retke prilike u kojima se pojavljivala u javnosti dovoljne su da uz njeno ime budu komplimenti: žena sa stilom, lepa, prefinjena, otmena…

Uprkos tome što je Nemanja inkasirao višemilionske iznose, Vidići su uvek vodili sasvim običan, porodični život. Nemanja je i veliki humanista, pa i ne čudi što je bio i ostao miljenik nacije.

U braku sa suprugom Anom dobili su trojicu sinova Luku, Petra i Stefana.

Izvor: hellomahazin.rs