Severina svojim izgledom zaprepastila javnost: Ošišala je i ofarbala svoju dugu crnu kosu – Pogledajte kako izgleda (FOTO)

|

Poznato je da Severina Vučković veoma vodi računa o svom izgledu, pa i ne čudi što je mnogi smatraju jednom od najlepših žena. Iako je godinama imala dugu i tamnu kosu, Severinina frizura na fotografiji koja je nedavno ugledala svetlost dana, potpuno je drugačija.

Naime, „Instagramu“ je osvanula njena slika sa početka karijere, a najveću pažnju svih korisnika privukla je Severinina frizura, koja se razlikuje u potpunosti, od ove na koju smo je navikli.

Naime, kratka frizura stilizovana po uzoru Merilin Monro, koja je tada bila veoma popularna, govori o tome da je pevačica uvek išla u korak sa trendovima, a osmeh koji je krasi i danas je njen zaštitni znak.

Ono što je evidentno, jeste da je uodnosu na to kako je izgledala ranije, došlo do određenih promena što je naravno i očekivano, ali, frizura Severine naišla je uglavnom na pohvalne komentare, pa su joj mnogi predložili da se osmeli i ponovo vrati stari izgled.

Izvor: story.rs