“Ostavila je muža zbog Zvezdana” – Milena Kačavenda iznela detalje Aninog razvoda: Zaljubila se i izašla iz stana

|

Sinoć je u “Zadruzi” došlo do žestokog sukoba između Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića, a sada je njihov sukob prokomentarisala i Anina kuma, Milena Kačavenda.

Zvezdan je rekao da je Ana svog bivšeg muža poslednjih godinu dana braka varala sa njim, da li je to istina?

“To je notorna laž jer sam vrlo intezivno u tom perodu bila deo njenog života. Ja sam svedok i još jedna drugarica svega toga. Ana je bila takva gospođetina da je ona sa svojim suprugom sela i rekla mu iskreno šta se dešava jer ona jeste Zvezdana viđala u par navrata, ali to je bila kafa. On je nju saletao sa svih strana jer se poznaju od ranije do te mere se zaintrigirala i počela da se zaljubljuje. Meni je žao što njen bivši suprug ne želi da se javno oglašava”, navela je Kačavenda pa otkrila razloge zbog čega se Anin bivši suprug ne oglašava u javnosti:

“On danas ima brak, ima malo dete i to su razlozi, a pritom i brine o njihovo dvoje dece. On je vrlo isključiv da ne želi da izađe u medije, ali verujem kad ona izađe da će se zajedno sa njom pojaviti u medijima i sve to demantovati jer je on jedan sjajan tip. On i Ana i dan danas imaju fenomenalan odnos, pritom Ana je došla suprugu i rekla: “Ja sam se zaljubila, ja želim da te ostavim”. Na sve to Ana se tad iselila iz stana, a deca su ostala sa Saletom, ništa nije tražila, a kasnije su Sale i ona u hodu sve rešili kao ljudi. On je divan bivši muž kojeg bi svaka žena poželela, a posebno jer je Ana njemu u lice rekla da se zaljubila, čak i u koga, što danas nemamo prilku često da vidimo. Sela je i bila gospođa, svi mi bliski ljudi to jako dobro znamo”, ispričala je Milena Kačavenda.

Da li imate informaciju kako Anina deca podnose sve ovo što se dešava?

“Anina deca ovo podnose jezivo, oni su kod mene u kući svaki drugi dan da li na ručku, kafi ili sa mojom decom. Podnose vrlo teško, ali su se sad već malo navikli jer se puno bavim time, tata im je tu za sve što treba, ali ja sam žensko i najbliža njima. Nekako se navikavaju. Objašnjavam im da je to bio Anin izbor i da ovo mora da prođe i da ako je ovo cena da ga ostavi za vek i vekova da se prilagode i prihvate. Suštinski su dobro, rijaliti ne prate, ali s druge strane im je teško da gledaju i čuju od prijatelja, druge dece i bliskih ljudi. Nije lako da čuju da se raspada u delove, ali su zaista hrabri”, zaključila je Anina kuma, Milena Kačavenda.

Izvor: kurir.rs