Rade Bogdanović zagrmeo posle derbija: “Sudija je mlad, ali pokvaren, ono je bio faul” – Za novi derbi u sredu ima jaku poruku

|

Nakon derbija Crvene zvezde i Partizana koji je izazvao buru u javnosti, Rade Bogdanović je izneo svoj stav o utakmici i sudiji. On se kao i uvek, nije libio da otvoreno kaže šta misli.

“Zvezda je bolji tim od Partizana, prvi penal je bio. Pelomni trenutak je bio u 90. minutu kada je produžena utakmcia 15. Nezapamćeno, ali 15 minuta kod 1:2… Da je bar navučeno 10. Čovek je najpokavrenije stvorenje na klugli zemaljskoj, a ovaj sudija je pokazao da je pokvaren. On je mlad, ali pokvaren. Ono je bio faul, igrao sam špica, znam šta se svira. Kod Zvezdinog drugog gola čovek pokvari sve”, rekao je Rade Bodgdanović za TV Prva.

Zvezdu i Partizan u sredu od 19 sati čeka novi derbi u polufinalu Kupa Srbije, a Bogdanović ima jaku poruku:

“Biće totalno drugačija utakmica. Da li će Partizan moći da se digne. Činjenica je da mu je napraviljena nepravda u 90 minut. Biće zatvorena utakmica, jer je trofej u pitanju. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou, očekujem u sredu da Zvezda da nazove FSS da pozove da delegira Pavla Ilića i da pokažu poziciju moći”, rekao je Rade Bogdanović.

Izvor: sport.alo.rs