Rasta pred operaciju objavio sliku sa šokantnom porukom: “Želim im isto što se desilo i meni” – Reper nije mogao da stane na noge

|

Reper Stefan Đurić Rasta hitno je hospitalizovan zbog nesnosnih bolova u kičmi, a sada je otkrio da mora da ide na hitnu operaciju.

Rasta se na Instagramu oglasio fotografijom iz saniteta i zahvalio svima koji su uz njega u teškim trenucima kroz koje prolazi, ali istovremeno iskoristio priliku da se obrati i onim drugima.

“Hvala svima na beskrajnoj podršci i pomoći, nažalost nekada tek u ovakvi situacijama čovek shvati koga ima pored sebe, a ja najdivnije ljude ikada i hvala vam na tome. Već danas idem na operaciju, nadam se brzom opravku i druženju, na do sada zakazanim mestima. Onim bezobraznim i bez razumevanja želim isto što se desilo i meni i da Bog da nikada ne prisustvuju mom nastupu jer to nije moja publika, svim ostalima voli vas Rasta”, poručio je reper.

Inače, sa njim je sve vreme njegova devojka koja mu pruža podršku, a ona je objavila selfi iz bolnice. Stefan Đurić Rasta nedavno je bio na Jamajci sa taštom i devojkom Marijom.

Reper je ranije sumnjao da ima problem sa diskushernijom, ali se ispostavilo da je sve ozbiljnije nego što je izgledalo.

“On nije mogao da stane na noge, odmah je hospitalizovan u pratnji devojke. Odrađene su hitne analize i pregledi, nakon čega je konzilijum lekara odlučio da je operacija neophodna”, ispričao je izvor blizak reperu.

Izvor: kurir.rs