Ćerka Dušice Jakovljević nema ni 18 godina, a već pokreće biznis: Sprema se za medicinu, a ovako će zarađivati

|

Voditeljka Dušica Jakovljević ima dvoje dece iz braka sa producentom Aleksandrom Miljušem, ćerku Anđelu i sina Ognjena. Anđela je starije dete, u decembru puni 18. godina, a već je zbog svoje lepote postala traženo lice za reklame i poznate domaće brendove, iako nije manekenka i model.

Dušičinu ćerku na Instagramu već prati skoro 10.000 ljudi, a fotografije joj broje na stotine lajkova. Anđela je nedavno rešila da pokrene sopstveni biznis, svoju modnu liniju, iako tek za nekoliko meseci slavi punoletstvo i sprema se za fakultet.

Ona ima želju da upiše medicinu i interesuje je plastična hirurgija.

“Napravila je svoj brend “Morel”, baviće se haljinama, i to je želela da uradi ni pod čijim uticajem. Ona se sprema za medicinu, zanima je plastična hirurgija, ali je poželela da pokrene i svoj brend. Čak je sama dizajnirala i svoj logo… Uz školu je krenula potpuno sama i time da se bavi”, otkrila je ponosna majka Dušica i dodala:

“Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV “Metropolis”. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine”, rekla je Dušica svojevremeno.

Izvor: telegraf.rs