Nezapamćena gužva, guranje i makljaža u niškom tržnom centru: Sve zbog besplatnih vaučera (FOTO)

|

U niškom tržnom centru došlo je do nezapamćene gužve, guranja i makljaže zbog besplatnih vaučera. Poznati niški tržni centar je pre tri dana proslavio treći rođendan, a povodom toga je bila organizovana i podela besplatnih vaučera u nekoj od radnji.

Vaučeri su se nalazili u balonima okačenim na plafon, a prilika da dobiju poklon privukla je mnoge, kako mlade tako i starije Nišlije. Na Instagram stranici nishnocu_oficijalni pojavio se video-snimak kada su organizatori pustili balone.

Na video-zapisu se vidi da je tada nastao opšti haos, gužva, krkljanac pa i makljaža. Dogodila se i tuča koju je prilikom otimanja balona inicirala starija žena. Kako se može videti na snimku koji kruži društvenim mrežama ona je odgurivala i udarala decu oko sebe.

Ovakve situacije nisu retkost na našim prostorima kada su neke akcije, sniženja ili podela besplatnih vaučera ili raznoraznih poklona. Tuče, guranje, koškanje, laktanje i svađe u prodavnicama kada su aktuelna sniženja i popusti posledica su univerzalnog fenomena – psihologije mase u kojoj pojedinci slede najprizemnije ponašanje jednog od njih i rade ono što nikada ne bi da su sami, objašnjavaju psiholozi.

Izvor: kurir.rs