Nemački diskontni lanac uskoro stiže u Srbiju: Otkrivamo šta sve možete kupiti za 1 evro

|

Nemački trgovinski lanac Tedi koji uskoro otvara prvo prodajno mesto u Srbiji svojim kupcima nudi veliku ponudu dekoracije, kućne potrepštine, školski pribor i veliki izbor proizvoda po principu “uradi sam”. Kompanija već uspešno posluje u regionu – svoju poslovnicu otvorili su 2012. u Sloveniji dok je na hrvatsko tržište ušli 2017. godine.

Pre nego što stigne u Srbiju zavirili smo u katalog, da proverimo šta sve možete da kupite po povoljnim cenama. Za 1 evro možete da kupite: ofingere, termometar, kutiju za poklon, pletene korpe, USB kabl za punjenje, set malih kašika, led solarnu lampu, slanik sa poklopcem, tanjir (25cm), otvarač za flaše, led sijalicu, kutlaču za supu, flašu za vodu.

Za dva evra možete kupiti kutlaču od nerđajućeg čelika, vaza za cveće košta 3 evra, zidni sat isto toliko, džezva takođe košta 3, kanta za smeće košta 7 evra, toliko košta i ventilator sa 3 brzine. Saksija za cveće košta 4 evra, miš za kompjuter možete pronaći za samo 5 evra, a iznenađenje je da toster za vafle košta 12 evra, dok šerpu možete kupiti za 5 evra. Keramički tigan košta 10 evra, čaša za vino košta 5 evra, dok ćebe možete pronaći za samo 7 evra.

Tedi takođe nudi i prozvode za kozmetiku i negu: šnale za kosu možete kupiti za 1 evro, češalj za 2, higijenske makazice koštaju 1 evro, dok set četkica možete uzeti za 10 evra, a ogledalo za 5 evra. Dozer za sapun košta 3 evra.

Diskont ima veliki izbor pribora za školarce, pa roditelji ovde mogu naći flomastere, bojice, markere, sveske, futrole za olovke, digitron, a cene pribora su do 10 evra.

Izvor: mondo.rs