Okačio mikrofon o klin: Milan Stanković sada se bavi unosnim poslom – Iz svog doma zarađuje 10 puta više nego od pevanja

|

Milan Stanković je bar za sada odlučio da promeni profesiju. Dosta vremena je prošlo kako nije snimio ni jednu pesmu, a po svoj prilici, tako će i ostati u narednom periodu. Milan će od sada pesme snimati samo za svoju dušu, a od biznisa koji je pokrenuo zarađivaće mnogo više.

Prema pisanju Scandala, Milan Stanković iz udobnosti svog doma na Dedinju zarađuje dosta novca. Stanković je pre dve godine po dva ili tri meseca boravio u Americi i tada je došao na ideju da pokrene ovaj biznis. Reč je o unosnom poslu auto-prevoznika.

“Kupio je na početku jedan kamion, a u međuvremenu, kada se posao razradio, kupio ih je još desetak. Sada mu je lako jer sedi kod kuće, posao ide sjajno, a on uživa”, otkriva izvor Scandala!.

Iako posao Milana Stankovića ide odlično, on neće zauvek odreći svoje najveće ljubavi – muzike, već će u budućnosti publiku obradovati novim pesmama. Ipak, više neće nastupati, povukao se sa društvenih mreža i vodi miran život.

Izvor: hellomagazin.rs