Srbin prodaje kuću za 300.000 dinara: Nalazi se na 6 km od grada, ima i ambar, bunar i malo dvorište (FOTO)

|

Širom Srbije se nalazi veliki broj kuća u kojima niko ne živi, a jedna takva nekretnina nadomak Knjaževca se prodaje za samo 300.000 dinara, odnosno oko 2.900 evra. Renoviranje jeste neophodno, ali svakako će kupca izaći mnogo povoljnije od kupovine nekih drugih stambenih objekata koji se mogu naći na srpskom tržištu.

Tačna lokacija ove jeftine kuće je selo Štitarac, koje se nalazi na oko 6 kilometara od Knjaževca. Vlasnik je prodaju oglasio u jednoj Fejsbuk grupi. Dodaje da u nekretnini niko ne živi već 10 godina.

“Kuća je tuglara ili ti čakmara. Krov je ceo ne propušta, unutra ima sređivanja. Površine oko 50 m2 (2 sobe, kuhinja, hodnik) i ispod podrum. Pored ima ambar. Na placu od 7.5 ara, koji sa zadnje strane dolazi do potoka. Na placu ima bunar. Struja monofazna(trenutno odjavljena)”, napisao je prodavac.

Pored nekretnine je, kako kaže, prošao novi vodovod, cena priključka je 5.000 dinara. “Sve je na mom imenu, tako da nema problema oko prenosa, legalizovanja”, objašnjava vlasnik.

Na slikama se može videti da se na kuću naslanja još jedan pomoćni objekat, kao i da se se oko nje nalazi malo dvorište. Komentari ispod ove objave su raznoliki. Dok mnogi smatraju da kuća nije u dobrom stanju i da je “horor”, drugi navode da se ova kuća na selu može lepo srediti ako se uloži novac.

Izvor: espreso.co.rs