Mina doživela neprijatnost na grčkoj plaži: “Bukvalno sam mu bacila 10 evra u lice” – Srbi besne zbog onog što joj se desilo

|

Na društvenoj mreži Tviter veliku pažnju izazvala je ispovest korisnice po imenu Mina, a koja je ispričala kako joj je konobar na jednoj od grčkih plaža, navodno tražio da poruči još dva pića prilikom napuštanja plaže na Halkidikiju.

“Grk nam nije dao da napustimo plažu dok ne naručim još dva pića, minimum 4,5 evra po jednom, iako sam mu rekla se vraćamo, ostavila peškire. Pridružio mu se još jedan, kao zovu policiju ako napustim plažu bez još 9 evra. Onda je L krenula da plače, bukvalno sam mu bacila 10 evra u lice”, stoji u njenoj objavi.

Budući da je ovo razbesnelo tviteraše, u neverici su je zamolili da napiše u kom mestu je doživela neprijatnost.

Kako se kasnije ispostavilo, letovala je na Halkidikiju, u mestu Polihrono, a sam lokal ima “ružnu istoriju” neprijatnosti, ako je suditi po ispovestima naših turista.

“Isuviše si fina. Nama se desilo dok smo bili na ručku u restoranu od te plaže da nam pokupe peškire i stvari i stave pored kante za smeće . Tražila sam šefa i takvu frku i galamu sam digla da smo do kraja letovanja imali besplatne ležaljke”, napisala je korisnica pomenute mreže.

Bilo je i onih koji su sa nevericom gledali na ovaj slučaj, budući da nikada nisu doživeli ovako nešto.

“Ja ne znam gde vi ljudi letujete. Nama niko ništa nije tražio, bukvalno smo morali da ih dozivamo da poručimo piće. Naplatu ležaljki nisu spomenuli. Dođeš i odeš kada hoćeš. Samo su neke idiote Nemce oterali jer su doneli svoj ručni frižider pun piva. Grci su carevi”, napisao je na kraju rasprave jedan od tviteraša.

Izvor: blic.rs