Ništa od venčanja u belom: Supruga Darka Lazića otkrila u kakvom će izdanju izaći pred oltar (FOTO)

|

Folk pevač Darko Lazić i njegova izabranica Katarina venčali su se 8. decembra 2022. godine. Tada su najvili da za avgust planiraju veliku svadbu, a njihov veliki dan je blizu.

Darko i Katarina će sutra napraviti veliku svečanost, na koju su pozvali oko 500 gostiju. Oni su želeli da sve svoje prijatelje pozovu da upriliče njihovo veliko slavlje, a uzbuđenje pred veliki dan je ogromno.

Mlada je za svoje drugarice organizovala devojačko veče, a deo onog što ih očekuje otkrila je u Instagram storiju na svom profilu. Kaća je pokazala deo odeće, s natpisom “Mladin tim”, u kojem će ona i njene drugarice provesti veče pred njen veliki dan.

Kaća nije želela da otkrije mnogo detalja, već je samo svojim pratiocima nagovestila kako će izgledati pred oltarom pokazavši deo venčanice. Ono što su svi odmah primetili jeste to da Katarina neće nositi belu venčanicu.

Deo materijala koji smo mogli da vidimo je zlatne boje, sa mnogo cirkona i raznih kristala. Izgleda da je ovo ostvarenje njenog sna, a venčanica će biti spektakl.

Svatovi će doći iz svih krajeva sveta, tu će biti i mnoge Darkove kolege, kao što su Andreana Čekić, Vanja Mijatović, Katarina Grujić, Uroš Živković i mnogi drugi.

Izvor: glossy.espreso.co.rs