Dnevni horoskop za 8. oktobar 2022. Bikovi prihvatite promene raširenih ruku, Ribe očekuje novo poznanstvo

|

OVAN
Morate da donesete važnu odluku u ljubavi. Niste sigurni da li želite samo strast, ili hoćete iskreno razumevanje i prihvatanje onakvim kakvi jeste. Razmislite o tome da li želite da budete u istoj situaciji kroz pet godina, pa će vam srce dati odgovor.

BIK
Imate neke ideje, ali se pribojavate, međutim nemate razloga za to. Morate da verujete u sebe i da promenu dočekate raširenih ruku. Samo na taj način ćete biti srećniji nego ikada. Ovih dana vam neće prijati prejedanje hrane, zato se pripazite šta jedete.

BLIZANCI
Želite da ulažete i to u većem obimu jer se nadate da će vam se na taj način povećati kvalitet života. Iskoristite priliku da počastite sebe nečim što jako želite, nema potreba da sada sitničarite novcem. Rešite ljubavni problem, kako ne biste i dalje biti zabrinuti, er će sve biti u redu!

RAK
Ovaj svet želite da učinite boljim mestom te imate veliki nalet energije. Nije važno da li je u pitanju neko volontiranje ili pomoć drugim ljudima, ili poklanjanje novca onome kome je zaista potreban. Vaša velikodušnost i otvoreno srce, biće nagrađena od strane univerzuma dobrom energijom.

LAV
Razmišljate o velikoj promeni na poslu i imate ceo vikend da shvatite šta zaista želite. Da li ste na pravom putu, ili bi trebalo da menjate stvari iz korena. I najvažnije, imate li hrabrosti za to?

DEVICA
Osećate neki pritisak kada je ljubavni život u pitanju. Osećate se kao da ste prinuđeni da nešto odlučite odmah, ali vaše srce još uvek nije spremno da donese odluku, treba vam više vremene. Ne dozvolite da neko vri pritisak na vas, i donesete odluku koju ne želite, te zauzmite čvrst stav.

VAGA
Budite iskreni prema partneru, jer već neko vreme imate neke nedoumice, i ne možete nikako da ih izbacite iz sebe. Bolje budite otvoreni, nemojte da ćutite i odgovore koje želite dobićete ispred vas. Veza koju imate je stabilna i lepa, te vam univerzum poručuje da će samo biti još jača.

ŠKORPIJA
Dobro razmotrite neko dugogodišnje prijateljstvo, koje vam već duže vreme stvara neki pritisak. Distancirajte se malo, i bićete veom iznenađeni dobrom energijom koju ćete imati.

STRELAC
Ne postoji ništa gore za kreativnu osobu kao što se vi, nego da upadne u rutinu, kao što se to dešava ovih dana kod vas. Dani koju su uza vas nisu se razlikovali ni po čemu. U strahu ste da se vaš partner ne razočara u vas, ali bespotrebno brinete, bolje kažite sve što vam leži na srcu. Vašom iskrenošću dobićete razumevanje i ljubav, koje zaista i zaslužujete.

JARAC
Dnevni horoskop za 8. oktobar 2022. godine savetuje vam da budete direktni. Neko od vas očekuje više nego što možete da pružite, ali je vreme da toj osobi kažete da je dosta. Pripazite se prehlade, ali vam je zdravlje zaita dobro.

VODOLIJA
Ovaj dan biće veoma neobičan za vas, jer ste okruženi ljudima i njihovim pričama, te ne čujete vaš unutrašnji glas. A upravo vas taj glas upozorava na neku osobu koja se smo pravi da je bliska s vama, a samo čeka da posustanete. Verujte više u sebe, te smanjite svoja očekivanja od drugih.

RIBE
Previše ste uložili u posao koji vam ne donosi dovoljno, te bi bilo bolje da otvorite oči. Bliski ljudi oko vas osećaju se zapostavljeno. Danas biste mogli da se okupite i napunite organizam dobrom energijom. Moguće je zanimljivo novo poznanstvo.

Izvor: mondo.rs