Torta na četiri sprata, svi na okupu: Evo kako su Mirka i Vujadin proslavili rođendan deteta (FOTO)

|

Naša mlada i prelepa glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić priredili su veliko porodično slavlje povodom prvog rođendana njihove ćerke Anike.

Na rođendanu njihovog najmlađeg deteta bio je veliki broj gostiju, a ponosni roditelji posebno su se sredili za ovu priliku.

Vujadin Savić je obukao tamno odelo i belu košulju, dok je odevna kombinacija koju je ponela njegova nevenčana supruga izmamila oduševljenje kod svih prisutnih.

Cela porodica bila je na okupu na ovoj prelepoj žurci, a u duhu tradicije, bila je i velika rođendanska torta od 4 sprata, roze boje.

Mirka je ima četvoro dece sa ovim fudbalerom, te je nedavno, za medije, otvorila dušu o odnosu sa Vujadinom.

– Manje tolerantan sa klincima je onak ko je više sa decom u toku tog dana. Do sada sam ja nekako bila više sa decom. Mi smo Vujadina pratili, u skladu sa njegovim obavezama, pa sam ja svoj posao kombinovala i gledala da, kad deca imaju raspust, dođem u Srbiju i radim. S obzirom na to da imam nove projekte, sada sam zauzetija, te iz kuce odsustvujem ne dva nego pet puta nedeljno. Videćemo sad šta će se promeniti između Vujadina i mene, te da li će se ta uloga u kući promeniti – rekla je Mirka.

Izvor: kurir.rs