Dnevni horoskop za 14. januar 2023. Lav menja život iz korena, za Strelca danas konfuzan dan

|

Ovan

Ono što treba da uradite ovog prvog dana ovog vikenda je da se maksimalno posvetite rekreaciji i opuštanju. Rekreativne aktivnosti ili opuštena dešavanja organizujete sa vama dragom osobom. Bilo bi dobro da to bude neko zajedničko putovanje ili kraći izlet. Zdravlje vam je odlično.

Bik

Danas je pred vama opušten i miran dan, te uživajte u onome što vas čini srećnim i zadovoljnim. Danas bi stara simpatija mogla da vam ulepša dan nekim znakom pažnje, a mogli biste i vi da uzvratite. Odlično se osećate.

Blizanci

Bilo bi dobro da organizujete neki boravak u prirodi, jer vam je to potrebno. U svakom smislu rasteretićete se ako se posvetite nekoj rekreaciji. Neka osoba vam duže vreme šalje pozitivne vibracije, ovaj dan je povoljna prilika da malo flertujete. Pazite se virusnih infekcija.

Rak

Danas biste mogli da završite neke važne poslovne obaveze, ali ostavite sebi dovoljno vremena i za odmor. Trebalo bi da preuzmite inicijativu i pred voljenom osobom iznesete neki predlog za beg od svakodnevnog života. Vi pokrenite pozitivna dešavanja u vašem životu. Olično se osećate.

Lav

Imate dobre poslovne ideje, ali ih pre svega detaljno razradite. Postoji mogućnosti da se sa nekim od prijatelja udružite i pokrenete novi posao.
Današnji dan iskoristite za razonodu sa prijateljima, jer vam prija veliki krug ljudi kao i opuštena atmosfera. Zdravlje vam je solidno.

Devica

Dana je pred vama jedan miran i opušten dan. Bilo bi dobro da to iskoristite na pravi način kako biste napunili baterija za period na poslu koju je pred vama. Svu vašu energiju usmerite na ljubav, na planove za budućnost, kao i poboljšanje vaših partnerskih odnosa na viši nivo. Dobro se osećate.

Vaga

Pred Vagama bi mogle da se ispreče poslovne obaveze koje su neodložne, ali ne brinite, stižete sve da uradite. Vaš partner se oseća pomalo zapostavljeno, pa je moguće da vam to i stavi do znanja. Moguća osetljivost urinarnog trakta.

Škorpija

Današnji dan iskoristite za rad na sebi, usavršavajte znanja i veštine, jer bi to moglo da vam bude samo od koristi u nekom od narednih poslovnih ciklusa. Imate i podršku starih prijatelja. Upali ste u kolotečinu, te se potrudite da nešto barem malo promenite, da zajedničke trenutke sa vašim partnerom učinite zanimljivijim. Moguća je osetljivost respiratornog sistema.

Strelac

Prvi dan vikenda provešćete u obavezama koje bi mogle da vam pokvare planove jer se mogu odužiti. S toga bi bilo poželjno da potražite pomoć.
Nervozu i napetost koju osećate nemojte da prenosite na ljubavnom polju. Opustite se i ne razmišljate previše. Obratite pažnju na ishrtanu, jer su mogući problemi sa probavom.

Jarac

Jarčevi će danas da predahnu od posla i obaveza. Ukoliko vam mogućnosti dozvole uživajte u nekoj rekreativnoj aktivnosti. Danas vas očekuju lepe povratne informacije od osobe koja vam je dugo simpatija, moguć je čak i poziv za izlazak. Moguće su alergijske reakcije.

Vodolija

Vodolijama će današnji dan biti ispunjen aktivnostima. Veoma je važno samo da se ne rasplinete na mnogo strana, napravite prioritete pa tako i radite.
Astrološki aspekti su povoljni danas za vas, naročito ako ste namerili da uživate u zajedničkim trenucima sa voljenom osobom. Povedite računa o ishrani, mogući su stomačni problemi.

Ribe

Danas biste se mogli pozabaviti sumiranjem rezultat i nekim novim poslovnim planovima. Vaši predlozi mogli bi da imaju iznenađujuće dobar prijem u poslovnom okruženju. Prijaće vam neki izlet sa dragom osobom, neko kraće putovanje jer je dobro za vas da ste u pokretu. Zdravlje vam je solidno.

Izvor: stil.kurir.rs