Četiri znaka Zodijaka na jesen pronalazi srodnu dušu: Ribe je već odnekud poznaju, a ostala tri znaka čeka iznenađenje

|

Mnogi su ovo leto proveli sami. Izmakla im je sudbinska ljubav, ali ne treba da očajavaju jer upravo njih očekuje neverovatno romantično iskustvo. Astrolozi prognoziraju da će ova 4 horoskopska znaka na jesen potencijalno pronaći srodnu dušu.

Vaga

Početkom septembra će se desiti velike promene. Vage će se osloboditi teških veza i tako se spasiti odnosa koji negativno utiču na njihovo raspoloženje. Ono što je sigurno, jeste da osobe rođene u ovom znaku neće dugo biti same, jer će se, kada se najmanje budu nadali, pojaviti osoba zbog koje će osetiti leptiriće u stomaku.

Lav

Astrolozi savetuju da je Lavovima potrebno malo da se opuste jer će jedino na taj način moći da prepoznaju, odnosno da upoznaju osobu zbog koje će se osećati kao na sedmom nebu. Sudbinski susret vam se bliži sa prvim jesenjim danima.

Ribe

Što se tiče Riba, kod njih je velika verovatnoća da stupe u romansu sa osobom koju ste već upoznali ili sa nekom osobom sa kojom se već družili. Potrebno je samo da se oslobodite i da uživate u energiji koju osećate.

Škorpija

Pripadnici ovog znaka će najverovatnije ljubav svog života sresti na nekoj proslavi, odnosno zabavi. Kontakt očima će biti presudan. Vaše je samo da se prepustite tome i da uživate.

Izvor: glossy.espreso.co.rs