Žena poručila ćevape u Crnoj Gori pa zanemela kad je videla šta je dobila: “Pa gde to ima, još je i drzak”

|

Nakon video-snimka sa društvenih mreža na kojem se vidi kako jedan taksista vara tuiriste u Budvi, u komentarima je jedna žena napisala svoje iskustvo sa pojedinim ugostiteljima. Žena se požalila na drskost i neljubaznost konobara i ugostitelja na crnogorskom primorju.

“Trenutno sam u Crnoj Gori. Lepo nam je, samo neljubaznost pojedinih ugostitelja je katastrofa. Svaka čast pojedincima naravno. Danas sam telefonom poručila detetu ćevape”, napisala je ona i dodala:

“On ne voli priloge, kada sam došla po to oni sami stavili tri vrste salate, još bio neljubazan kaže: “Ko ne kaž,e oni sami stave”. Pa, gde to ima… Još drzak, žao mi je što mu nisam istresla i otišla, kao da mi od njih živimo, a ne oni od nas. Tako i taksi kako hoće”, stoji u komentaru.

Podsetimo, prethodno se na društvenim mrežama pojavio video-snimak iz jednog taksi vozila u Budvi na kome se vidi kako crnogorski taksisti varaju turiste odnosno naplaćuju papreno vožnju.

“Kako kradu taksisti u Budvi”, stoji pored snimka na TikToku, dok se čuje glas mladića koji pita taksistu da li misli da će mu stvarno platiti toliko. Na snimku se vidi i taksimetar koji odbrojava gotovo po jedan evro svake sekunde.

Izvor: espreso.co.rs