Ovo je majka Anice Lazić: Fatalna plavuša mlađa je i od zeta Lazara – Sada je jasno od koga je Anica nasledila lepotu

|

Majka Anice Lazić ne voli medijsku pažnju, ali, kako joj je ćerka zbog veze sa glumcem dospela na naslovne strane, tako je i ona morala situaciji da se prilagodi.

Buduća tašta dramskog umetnika može se videti tek na Instagram profilu svoje ćerke koja, ako je verovati fotografijama, ima još dva brata i sestru. U tom pogledu majka Anice Lazić može se pohvaliti velikim bogatstvom.

Iako se trudi da sa objavama dozira, pratioci glumice primetili su da je ona pre poznanstva sa Ristovskim mnogo češće objavljivala porodične fotografije. Braća, sestra i mama čak su oko praznika umeli da angažuju i profesionalne fotografe, što je ukazivalo na povezanost i lep odnos koji neguju.

Otkako je jednima postala uzor, dok je drugi stavljaju na stub srama, članova porodice sve je manje na Aničinom profilu. Pokoju sliku objavi sa sestrom, dok braće i majke za sada nigde nema.

Svi se pitaju da li je odluka njena ili je to, pak, odgovor na pitanje kako su članovi porodice odreagovali na njenu odluku da obelodani vezu sa 39 godina starijim glumcem, koji je po svoj prilici stariji i od njene majke.

Majka Anice Lazić izuzetno je lepa žena, vidi se dostojanstvena i ponosna, harizmatična i pozitivna. Iako voli plavosedu nijansu kose, njeno lice otkriva da je reč o daleko mlađoj osobi.

Izvor: espreso.co.rs