Braća Rokvić razočarala Veru Matović jednim potezom: “Govorili su da sam dno dna i da sam seljanka”

|

Pevačica Vera Matović progovorila je o poznanstvu sa mlađim kolegom Nikolom Rokvićem. Pevačica je istakla ga zna još od kad je bio dete, ali je jednim potezom jako razočarao.

Navodno, Nikola i njegov brat Marko izvređali su pevačicu na društvenim mrežama jer je svojevremeno zalepila svoje plakate na pakovanja kisele vode za ljude koji su u Republici Srpskoj pretrpeli poplave.

Vera je otkrila da su joj ljudi tražili postere kako bi se videlo ko je poslao pomoć, a fotografija sa donacijom osvanula je odmah na društvenim mrežama.

“Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marinka Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi”, rekla je pevačica u emisiji “Grand Magazin” i priznala koliko je to povredilo.

“Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa ‘ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri”, rekla je Veraa, pa otkrila kakav odnos je imala sa pokojnim Marinkom.

“Ja sam moju decu vaspitala da ne vređaju. Otac je trebalo da posavetuje svoje sinove da ne stiču popularnost na tuđem imenu. Posle ih je bilo sramota. Ja sam osoba koja je lepo vaspitana, a to je bilo na njegovu dušu i na dušu njegovih sinova. Ne vidim razlog zašto su to uradili jer se mi kao kolege cenimo”, ispričala je pevačica Vera Matović u pomenutoj emisiji.

Izvor: telegraf.rs