Vikend horoskop za period od 29. do 31. jula: Vodolije, čuvajte se spletki – Ovnovi, budite strpljivi

|

Ovan

Ovaj vikend Ovnovima donosi ljubav! Ukoliko ste slobodni sa prijateljima pravo u grad! Generalno Ovnovi treba da se nauče strpljenju jer je nedelja iza njih bila turbulentna, kako u ljubavnom tako i u poslovnom smislu.

Bik

Tenzija u porodičnim odnosima ne prestaje. Osim emotivno-porodičnih neprilika, dešavaju se i iznenadni kvarovi električnih uređaja što se ne uklapa u vaš budzet. Vikend provedite u miru sami sa sobom.

Blizanci

Zadovoljni ste proteklom radnom nedeljom. Sumirate utiske i svesni ste da ste dali sve od sebe. Vikend posvetite sebi i svojim potrebama.

Rak

Ovog vikenda ljubav je prvom planu. Osmislili ste kako ćete provesti slobodne dane. Voljena osoba je željna vas i vaše pažnje. Svu energiju usmerite ka poboljšanju ljubavnog odnosa.

Lav

Ovo su vaši dani! Vi uživate, puni ste pozitivne energije i samopouzdanja. Radite samo ono što vas ispunjava jer ćete jedino tako vi biti zadovoljni, a to će se preneti i vaše okruženje.

Devica

Ljubav prema sebi je najbitnija. Protekla nedelja je bila jako stresna. Naučite da prvo zagrlite sebe i da sebe usrećite. U tom smeru provedite vikend.

Vaga

Partnerski odnosi vam stvaraju tenziju. Vi koji ste diplomata i uvek pronađete rešenje sada osećate umor. Najbolje je da se za vikend udaljite od partnera i da u miru sami donosete odluku.

Škorpija

Ne okrivljujte druge za vaše lično stanje. Drugi ljudi u vašem životu su ogledalo vas. I svako je sa nekim razlogom. One koji odlaze iz vašeg života nemojte na silu zadržavati.

Strelac

Dete u vama se umorilo. Previše svega je u vašem životu. Potrebni ste sami sebi. Ukolio vam se ukaže prilika pobegnite od svih i lagano u miru razmislite u kom pravcu želite da idete.

Jarac

Mnogi pripadnici znaka ovaj vikend ili sledeći polako privode kraju renoviranje svog životnog prostora. Zvezde vam poručuju da se ne brinete oko finansijskog stanja.

Vodolija

Spletke na poslu su ove radne nedelje doživele svoj vrhunac. Ukoliko ste se držali po strani dobro ste prošli. Za vikend isključite poslovni telefon i pročistite misli i dušu kreativnim radom.

Ribe

Poslovne prilike se samo nižu jedna za drugom. Vi prihvatate svaki izazov. Više nego ikad ste sigurni u sebe i ne bojite se izazova. Dane vikenda iskoristite da napravite novi biznis plan.

Izvor: magazin.novosti.rs