Vikend horoskop za period od 13. do 16. maja: Ovan se zaljubljuje, Lav otvara novo poglavlje u životu

|

Ovan

Svađa neće pomoći u rešavanju nesporazuma između vas i voljene osobe, ali saosećanje i aktivno slušanje mogu. Sve dok vam je oboje stalo do toga kako se drugi oseća i spremni ste na kompromise, možda ćete završiti zaljubljeniji nego što ste bili ranije.

Bik

Prihvatite brigu o sebi i sve promene u načinu života koje će poboljšati vaše zdravlje. Pruža vam se prilika da produbite vezu koju imate sa partnerom – ako ste voljni da očistite emocionalne blokade između vas. To bi moglo zvučati zastrašujuće, ali je vrlo izvodljivo.

Blizanci

Ovog vikenda ideje pretvarate u stvarnost. Ispitajte svoj život, uključujući navike, način života, zdravlje, posao i opšte blagostanje. Trebalo bi da imate jasnu ideju o tome šta funkcioniše u odnosu na ono što zaista treba da promenite. Nećete moći da se izvučete iz transformacije, zato se ne trudite da pokušavate.

Rak

Završavate zaostale projekte. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju transformacionu energiju na vašu petu kuću kreativnosti i romantike. Ako imate emocionalne blokade koji stoje na putu vaše kreativnosti i emotivnih odnosa, ovi tranziti će vam pomoći da ih se rešite.

Lav

Mesec u Vagi sija u vašoj trećoj kući komunikacije, veze i zajednice u petak. Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca koje sledi fokusiraju moćnu transformativnu energiju na vaš dom i porodični sektor. Može doći do oluje ili dve dok se stara emocionalna energija nestane. Novo poglavlje u životu se otvara.

Devica

Mesec u Vagi osvetljava vaše finansije u petak, a trigon sa Saturnom je idealan za rešavanje bilo kakvih poslovnih i novčanih pitanja. U subotu i nedelju imate priliku da pregledate i zatim ponovite način na koji komunicirate sa onima oko vas, uključujući porodicu, komšije i saradnike.

Vaga

U petak, Mesec sija u vašem znaku, osvetljavajući vaše samopouzdanje i društvenu prirodu. U subotu i nedelju bavite se ličnim finansijama. Lako možete videti šta u vašem životu funkcioniše finansijski, a šta ne. Kada steknete tu svest, možete početi da preduzimate korake da je popravite.

Škorpija

Mesec u Vagi u petak se fokusira na vaše snove i duhovne prakse. U subotu i nedelju, Mesec u vašem znaku osvetljava vašu prvu kuću, pa ćete biti naročito osetljivi. Pomračenje Meseca je posebno transformativno: ako želite da produbite dobre navike ili da se rešite loših, ovo je pravo vreme.

Strelac

U petak ćete provesti divne trenutke sa porodicom. U subotu i nedelju, Mesec u Škorpiji i pomračenje Meseca se fokusiraju na vašu dvanaestu kuću snova i mističnih poslova. Vaše psihičke i intuitivne sposobnosti će biti epske.

Jarac

Mesec u Vagi u petak osvetljava vašu desetu kuću karijere, vašu vladajuću planetu Saturn, što vas čini posebno nadarenim i srećnim u poslu. Mesec u Škorpija i pomračenje Meseca fokusiraju svoju transformativnu moć na vašu jedanaestu kuću prijateljstva. Očekujte promenu u toj oblasti svog života—ostavite bilo koga ili bilo šta što ste prerasli jer je promena na putu.

Vodolija

Upustite se u avanturu, dok vam trigon sa Saturnom pomaže da shvatite šta i kako da radite. U subotu i nedelju, Mesec u Škorpiji i pomračenje Meseca fokusiraju svoju transformativnu moć na vašu karijeru. Ako postoje stvari koje treba da promenite, ovo je prilika da se te promene dogode.

Ribe

Mesec u Vagi osvetljava vašu osmu kuću skrivenih talenata i psihičkih sposobnosti. U subotu i nedelju, Mesec u znaku Škorpije i pomračenje Meseca fokusiraju svoju moć transformacije na viši um, ekspanziju i avanturu. Vreme je da izađete iz svih kolotečina koje ste možda uspostavili i krenete u novim pravcima.

Izvor: alo.rs