U finalu Evrovizije glasove Srbije saopštiće Dragana Kosjerina: Voditeljka će se maskirati u Konstraktu, ali to nije sve

|

Ovogodišnja predstavnica Srbije na takmičenju za pesmu Evrovizije, Ana Đurić Konstrakta, sinoć je Srbiji obezbedila učešće na finalu 66. po redu takmičenja, koja se ove godine održava u Torinu.

Kao i svake prethodne godine, Srbija će glasati u finalu, a kako smo navikli, iz Beograda će se uključiti voditeljka Dragana Kosjerina, koju će publika ovog puta videti u nesvakidašnjem izdanju.

Kako saznajemo, Dragana Kosjerina će glasove Srbije saopštiti u kostimu Ane Đurić Konstrakte.

“Osim što će biti obučena u Konstraktin kostim s Pesme za Evroviziju, Kosjerina će imati i šiške, kako bi što više ličila na nju, a u pozadini će čak biti upaljena i rotaciona svetla koja podsećaju na svetla Hitne pomoći”, otkrio je izvor blizak organizaciji i dodao da će ujednom trenutku u pozadini biti Trg republike, a u drugom trenutku fotografija VMA.

Ova saznanja potvrdili su i sa RTS-a, a nama samo preostaje da pratimo finale, podržimo ovogodišnju predstavnicu Anu Đurić Konstraktu, i uživamo u sjajnom programu.

Izvor: telegraf.rs