Svadba na kompenzaciju: Bidermajer od veštačkog cveća, torta na 7 spratova – Bora i Milica debelo profitirali od venčanja

|

Pobednica “Zadruge 4” Milica Kemez i njen partner, muzičar Bora Santana juče, 7. maja, su izgovorili sudbonosno “da”, a venčanje su organizovali u jednom luksuznom prestoničkom restoranu.

Na njihovoj svadbi su bile mnoge poznate ličnosti, a većina njih je bivšim zadrugarima poklonila koverte sa novcem. Kako izvor blizak paru otkriva, mladenci će od tog novca kupiti stan.

“Milica i Bora mesecima unazad skupljaju novac kako bi mogli da kupe stan u kom će živeti nakon venčanja. Kako su svadbu organizovali mahom na kompenzaciju, na venčanje nisu potrošili mnogo novca, a pošto su znali da će im većina zvanica doneti novac umesto poklona, dogovorili su se da taj novac ulože u nekretninu”, ispričao je izvor blizak Bori i dodao:

“Milica i Bora su jako skromni, još uvek nisu isplanirali gde će otići na medeni mesec, ali ne planiraju da na to potroše dosta novca. Mnogo im je bitnije da obezbede svoju budućnost. Nakon svadbe, prebrojaće sav novac koji su dobili, spojiće tu sumu sa ušteđevinom koju imaju, a onda će videti gde u Beogradu za taj iznos mogu da kupe stan koji je dovoljan za njih kao i decu koju uskoro planiraju”, otkrio je izvor Blica.

Na njihovom veselju su zapevali Ljuba Aličić, Zlata Petrović, Milica Jokić kao i Jana Todorović. Snimci sa venčanja govore da je atmosfera bila na nivou, a iznenađenje je usledilo na kraju večeri, pa je tako torta na čak sedam spratova oduševila goste.

Uz tortu su Bora i Milica imali i posebne animatore. Bora je po mladu došao u luksuznom Rols Rojsu, vrednom čak 400.000 evra, što je privuklo najviše pažnje.

Posle prvog plesa, sačekalo ih je malo iznenađenje, mađioničar. Nekadašnji rijaliti igrači vodili su računa o svakom detalju, a Kemezova je za ovu posebnu priliku odabrala raskošnu venčanicu, sa cvetnim dezenom koja je delom prozirna. U rukama je nosila bidermajer od veštačkog cveća.

Izvor: telegraf.rs