Šijan izveo sina i suprugu iz porodilišta – Došao praznih ruku, a svi komentarišu Bojanu: “Da li je ovo prikladno za porodilju”

|

Bojana Šijan, supruga Mirka Šijana porodila se 16. januara na rođendan svekrve Goce Božinovske kojoj je podarila najlepši poklon – drugog unuka kome su roditelji dali ime Vukan. U porodičnoj kući u Surčinu organizovano je veliko slavlje, a sada je došao dan da ponosni tata izvede suprugu i sina iz porodilišta.

Mirko je po suprugu Bojanu i sina Vukana došao u porodilište GAK “Narodni front”. Stigao je bez cveća i poklona, ali je ipak od Bojane dobio poljubac. Raspoložen i nasmejan izašao je iz porodilišta noseći sina Vukana u nosiljci.

Mama Bojana izgledala je srećno i veoma sveže iako se tek porodila, a mnogi nisu mogli da poveruju kakvu liniju ima samo par dana posle porođaja. Za ovu priliku Bojana je obukla crne kožne helanke i sve prisutne oduševila linijom. Mirko i Bojana se nisu mnogo zadržavali, odmah su sina smestili u auto i uputili se u Surčin, gde će ih dočekati stariji sin Zoran, i ponosna baka Goca.

Izvor: mondo.rs