Šerifovićka se menja iz korena: Srediće bore i zube, a uskoro ćemo je gledati u suknjama – Svi se pitaju da li je ljubav razlog za promene

|

Marija Šerifović rešila je da u novoj godini poradi na svom fizičkom izgledu. Kako Kurir saznaje, osim što je već mesecima na ozbiljnim dijetama, Marija je sada rešila da se pozabavi i svojim osmehom. Ona će staviti fiksnu protezu koju će nositi dve godine kako bi ispravila zube a planira da promeni i imidž pa se njena majka Verica nada da će Mara ponovo početi da nosi suknje.

“Pošto nemam gornje dvojke, a dole nemam druge jedinice… Da li da stavljam protezu i da ulazim u tu agoniju od dve godine da bih ispravila zube”, zapitala se Marija javno a, kako navodi Star, ona je već posetila jednu privatnu stomatološku ordinaciju i uskoro ćemo je vidatí sa fiksnom protezom.

Pored kilaže i zuba, pevačica planira da prihvati i savet drugarice koja joj je rekla da je vreme da poradi i na borama na čelu koje su zbog čestih grimasa postale vidljive.

“Marija je rešila da se posveti fizičkom izgledu, da li se zaljubila pa je sada zbog toga voljna da se prolepša ili je nešto drugo u pitanju ne znam, mnoge je iznenadila kada je rekla da će da sredi zube. Koliko znam, i stajling hoće da menja i da se oblači ženstvenije. Njena majka je baš srećna što je Marija odlučila da se pozabavi svojim izgledom, ali je i ona žena svesna da to ne znači da će joj dovesti zeta u kuću”, ispričao je izvor blizak Marijinoj majci, Verici Šerifović.

Izvor: kurir.rs