Sa ovim muškarcem Anđelka Prpić čeka dete, zajedno proslavili njen rođendan: Njihova veza više nija tajna (FOTO)

|

Naša poznata glumica Anđelka Prpić proslavila je u oktobru 38. rođendan, a na proslavi koju je organizovala u jednom beogradskom restoranu bio je i njen sadašnji partner, M.Ž.

Ona inače čeka bebu s najboljim prijateljem svog bivšeg muža Darija, kome je trebalo da bude kum na venčanju sa dugogodišnjom, sada već bivšom, partnerkom.

Anđelka je na društvenim mrežama često u poslednje vreme postavljala slike na kojima pozira i M., pa se stiče utisak da nisu baš želeli da njihova ljubavna veza ostane tajna, iako ne želi da se oglašava u medije povodom toga.

Jedan od gostiju na njenom rođendanu objavio je fotografiju gde su Anđelka i M.Ž. srećni i nasmejani.

Podsetimo, kako su mediji do sada pisali, M.Ž. je bio gost na svadbi Anđelke i Darija Prpića 2011. godine, koje je održano u jednom restoranu u Beogradu za 200 gostiju, a da su zaista bili bliski, mozemo da vidimo i na snimcima sa svadbe.

– Anđelka je u petom mesecu trudnoće, a otac njenog deteta je nekadašnji prijatelj njenog bivšeg supruga. M.Ž. i Dario su bili baš dobri drugari i trebalo je da mu Dario kumuje na venčanju sa ženom s kojom je bio 11 godina u vezi, ali pošto su se rastali, do venčanja i kumstva nije ni došlo – ispričao je dobro obavešten izvor blizak Anđelki.

Glumica je sa suprugom Dariom Prpićem bila u braku devet godina i zajedno imaju sina Jakšu.

Ona je svojevremeno o svom razvodu govorila i u medijima:

– Promenio mi se svakodnevni život, otkako sam se razvela. Sad živim u novim okolnostima. Srećna sam i bezbrižna zato što smo Dario i ja ostali u dobrim odnosima, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom. Iako više nismo ljubavni par, roditelji smo i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se zaista ništa nije promenilo i to je najvažnije – govorila je Anđelka Prpić za “Gloriju”.

Izvor: kurir.rs