Praznična idila u domu naše poznate pevačice: Raskošne svetiljke, venci, kristali, ovakav luksuz još niste videli (FOTO)

|

Naša poznata folk diva Dragana Mirković još jednom je svoje pratioce na društvenim mrežama ostavila bez daha, objavivši novogodišnju dekoraciju svog dvorca Ebenfurt u blizini Beča, u kome živi sa svojim suprugom Tonijem i decom Manuelom i Markom.

Pevačica se posebno posvetila dekoraciji novogodišnje jelke, koja krasi unutrašnjost ovog gracioznog zdanja, te je sva u belim, i srebrno-svetlucavim tonovima, što se perfektno uklapa uz već postojeće lustere koji su od Svarovski kristala.

Ukrašeni dvorac u skladu je i sa eksterijerom, pa je takođe dobio svoje pravo praznično “izdanje”.

Kapiju od gvožđa krasi veliki venac koji je ukrašen crvenom mašnom, a zimzeleno rastinje ukrašeno je crvenom trakom u dvorištu. Posebnu toplinu i čar novogodišnjih praznika daju posebno lepe, čarobne praznične svetiljke.

Podsetimo, Kada je jednom prilikom govorila o ovoj svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je rekla da ne zna koliko soba su u njenom domu, ali ono što je poznato jeste da njen dvorac ima čak 235 prozora.

– Ima ih nogo, ne znam tačno koliko. Tu su i velike sale koje zauzimaju čitavo krilo, a pojedine čak i dva. U delu zamka u kojem planiramo da živimo, na drugom spratu, nalazi se velika balska dvorana. Deo prvog sprata ćemo da pretvorimo u muzej i otvorimo za posetioce i za školske ekskurzije, ali bez da naplaćujemo ulaz. Potrebna je još i restauracija slike na plafonu, što zahteva dosta vremena, a za to će biti zaduženi pravi umetnici – rekla je pevačica jednom prilikom.

Izvor: kurir.rs