Rajkovići o željama za predstojeću godinu: Peđa želi pobedu na SP, a Ana bi da dobije ćerkicu

|

Golman francuskog Remsa i reprezentacije Srbije Predrag Rajković i njegova supruga Ana Rajković važe za skladan bračni par. Imaju dva sina, Relju i Tadiju, a sada su otkrili da priželjkuju i naslednicu.

“Godina je bila zaista dobra. Šlag na torti je pobeda protiv Portugala i plasman na Svetsko prvenstvo. Neverovatna sreća, uspeli smo da ostvarimo cilj. Na profesionalnom planu mogu da kažem da sam zadovoljan”, ponosno ističe Peđa, a na pitanje kako izgledaju praznici u njihovom domu, odgovara njegova supruga Ana.

“Pre je to bilo sve drugačije, sada kada imamo decu sve je podređeno njima. Imali smo i posetu Deda Mraza. Stariji sin je bio oduševljen dok se mlađi malo uplašio ali je sve to normalno jer je zaista mnogo mali. Sve smo napravili da njima bude zanimljivo i da oni budu srećni”, kaže Ana.

Ne kriju da jedva čekaju svetsko prvenstvo, gde će tatu bodriti cela porodica.

“Jedva čekamo, jako smo uzbuđeni. Ovo je naše drugo Svetsko prvenstvo od kako smo zajedno. Na prvo sam išla kao Peđina devojka a sada je to nakon četiri godine mi smo u braku i imamo dvoje dece. Zaista sam presrećna i nisam mogla ni da sanjam da ću za četiri godine ići sa svoja dva sina da bodrimo tatu”, rekla je Ana, pa otkrila želje za predstojeću godinu.

“Tatina želja za narednu godinu je da osvoje Svetsko prvenstvo a moja je da dobijemo jednu devojčicu. Meni to u našoj kući nekako mnogo falitako da videćemo kome će se želja ostvariti”, zaključila je Ana.

Izvor: telegraf.rs