Radmila Manojlović se povlači sa estrade: Objavila prelepe vesti, a razlog će vas potpuno oduševiti i raznežiti

|

Pevačica Rada Manojlović postala je poznata nakon pojavljivanja u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, kada se svojim vokalnim sposobnostima ali i izgledom uvukla pod kožu brojnoj publici, a kasnije i ljudskim kvalitetima, iskrenošću i svojom skromnošću.

Ona važi za jednu od najuspešnijih i najtraženijih mladih pevačica, pa su njeni nastupi unapred mesecima zakazani i rasprodati. Ona ne krije da je velike sume novca koji je zaradila, ulagala u karijeru, pa tako i danas, pored svega ona nema svoj krov nad glavom, već živi kao podstanar. Međutim, njena želja da sebe počasti nekretninom, veoma je blizu da se realizuje.

Pevačica je napravila velike promene u svojoj karijeri, prekinula je saradnju sa menadžerom i svoju rođenu sestru angažovala je za taj posao. Kako je rekla, ostaje joj mnogo više novca, pa će uskoro rešiti svoje stambeno pitanje. Ona ima veliku želju da to bude neko mesto van Beograda, koje je daleko od gradske gužve, koja joj sve više smeta:

– Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana, a njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, kako bih imala svoj mir. U početku ću malo da se krijem, tako mi je zanimljivije. Tokom ove medijske ilegale sam shvatila da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan ne krivim nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam odavno mogla da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ – iskrena je Rada, a potom je dodala:

– Jasna je konstatacija da je razlika u prihodima zaista velika u odnosu na raniji period, ali ne bih se više osvrtala na saradnju s bivšim menadžerom i ostavila bih to u prošlosti. Mnogo sam srećna! Nisam osoba koja se kaje, sveti ili izjeda zbog loših odluka. Na greškama dobro naučim i ne vraćam se opet na njih.

Izvor: story.rs