“Kad osećanja jednom puknu, teško ih je sastaviti”: Gocin muž objavom zaintrigirao pratioce (FOTO)

|

Pop pevačica i voditeljka Goca Tržan i muzičar Raša Novaković su u braku od 2015. godine, a kao svaki bračni par, tako i oni imaju određene nesuglasice.

Pevačica je prethodno bila udata za rijaliti veterana Ivana Marinkovića, sa kojim je dobila ćerku Lenu. Sa Rašom se već godinama bori za zajedničko dete, o čemu su otvoreno pričali.

“Mislim da parovi koji silno žele dete i pokušavaju da dobiju potomstvo, a ne mogu da ga imaju, osećaju bol do kraja života. Teško je pomiriti se s tim i uopšte nisam sigurna da li je teže muškarcima ili ženama.

Morala sam da budem spremna da mi kao ženi koja je 14 godina starija od partnera on jednog dana kaže: “Slušaj, ja ipak sada želim da imam dete, a ti si već prešla granicu kada više fiziološki ne možeš da rodiš”. Ja nemam prava da tog čoveka zadržavam pored sebe i ne zadržavam ga ni sada”, rekla je Goca svojevremeno, a Raša se retko oglašava u medijima.

Baš zbog toga njegova objava na Instagramu zaintrigirala je brojne pratioce, te su se mnogi zapitali da li je u braku sa Gocom sve u redu, ili se radi samo o statusu koji ne mora da se odnosi na njihovu situaciju.

“Osećanja mogu biti poput stakla. Ako puknu, mogu poseći. Kad se raspu, teško se ponovo skupe”, glasi misao koju je podelio suprug Goce Tražan, a mnogi nagađaju da li je u braku sa pevačicom došlo do problema.

Izvor: story.rs